Ziemassvētku sajūtās ar Piparkūciņu un Piparkūciņu..

Ziemassvētku sajūtās ar Piparkūciņu un Piparkūciņu..

28. Dec 2018, 00:03 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Arī mēs ar Eliotu šogad bijām tie laimīgie, kuri centās tikt pie Māmiņu Klubā rīkotā Ziemassvētku pasākuma biļetēm! Tākā Eliots vēl ir salīdzinoši mazs, tad šogad, šī , šeit, mums bija pirmā pieredze šajos svētkos! Lai pasākums būtu vairāk izdevies līdzi pieaicinājām savus vienaudžus un draugus - Kristoferu, Pēteri un Mārci! 

Pasākums patiesi bija bezgala jauks! Visu cieņu Māmiņu Kluba komandai un pašiem rūķiem - Piparkūciņam un Piparkūciņai.. mēs visi bijām sajūsmā! Gan mūsu puikas, gan mēs pašas mammas! Pasākums pārdomāts līdz vissīkākajai detaļai, lai interesanti būtu ne tikai bērniņiem bet arī vecākiem. Jautrs un atraktīvs rūķu uzvedums, kur bērni bija iesaistīti rotaļas, burvestībās, nu labi, vecāki arī..- bet cik bezgala jauki! Radošās darbnīcas, vēl viens milzīgs plusiņš Jūsu labā .. Mūsu pasākumā gatavojām eglīšu rotājumus! Sākotnēji jau ar draudzenēm iesmējām - radošajās darbnīcās jau noteikti darbosimies mammas pašas, bērni tikmēr savā nodabā kautko būs izdomājuši paši.. taču kļūdījāmies! Mums pat īpaši bērni nebija jāmēģina pierunāt, viņi paši ienākot pa durvīm bija gatavi darboties! 

 

Lūk, šāda, sanāca Eliota pirmā paša gatavotā eglīšu bumba!

Visu pats.. es tikai palīdzēju ielikt sizāli, kura krāsu kundziņš izvēlējās pats :) kā arī “dāvanu mutīti” un visu citu “pildījumu” ļāvu kundziņam veidot pašam.. :) Īstenībā biju diezgan pārsteigta ar kādu aizrautību dēliņš metās klāt pie darba! 

Garda kafija ar ko vecākiem pasākuma laikā cienāties, mandarīni un piparkūkas, sulas bērniem- nu pie kā vēl varētu piedomāt?! Viss bija lieliski!

Protams, kas gan būtu svētku eglītes pasākums bez dāvanām, arī par tām bija vareni piedomāts un sagatavotas fantastiskas dāvanas! Mēs gan ar draudzenēm bijām papildus ieplānojušas mazos draudziņus pārsteigt un sagatavojām loterijas veidā papildus arī savas dāvaniņas, tāpēc kungi varēja doties mājām patiešām PILNĀM rokām! 

 Pēc pasākuma ar draudzenēm tā vien apspriedām šo pasākumu - par lieliskajām emocijām ko sniedza kopā pavadītais rīts, par radošajām darbnīcām un par dāvanu.. - Lego, suliņām, šokolādēm.. Katra centa vērts pasākums un mēs pat teiktu, ka ļoti vērts! 

Paldies Jums, Māmiņu Klubs, par ieliktajām pūlēm pasākuma organizēšanā, lai pirms pašiem svētkiem uzburtu bērniem un vecākiem šīs lieliskās svētku sajūtas ! 

Paldies!!

 

 

Ar cerību tikties atkal nākamgad, Eliots ar mammu un draugiem!