„Wellnes Oasis” Hotel Jūrmala SPA

„Wellnes Oasis” Hotel Jūrmala SPA

03. Oct 2018, 00:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Ar gandrīz divgadnieku kādu laiciņu atpakaļ apmeklējām jaunatklāto „Wellnes Oasis” Hotel Jūrmala SPA viesnīcā. Ar mazo vēl nebijām apmeklējuši kopā publiskos baseinus, bet, tākā plānojam doties arī peldēšanas nodarbībās, un mūsu bērnam ļoti patīk ūdens un viss ap to saistošais, tad nebija divu domu – MUMS JĀDODAS! Tākā rudens mūs pārsteidza nesagatavotus, skatoties pēc laikapstākļiem, ne kalendāra- nu tiiiik ļoti gribējās to “Jūliju” “Septembrī” pavilkt ilgāk līdzi, tāpēc līksmi devāmies vasaru pavilkt sev līdzi Jūrmalā!

Pirms apmeklējuma dienas sīki un smalki izpētiju mājaslapā piedāvāto informāciju par piedāvājumu un iespējām kā tādām, lai nedaudz saprastu un rēķinātos -  kas šoreiz ir priekš mums apmeklējumā ar bērnu, un kas nē. Viss ir ļoti skaidri un saprotami izstāstīts! Īsti pat neradās šaubas vai jautājumi un viss likās ērti saprotams un atrodams.

Zinājām, tākā kopā apmeklēsim šādu SPA pirmo reizi, gribējās pēc iespējas mazāk cilvēku sabiedrībā, tāpēc savu braucienu plānojam, „PLĀNOJĀM”, pēc iespējas agrāk. Vai mums izdevās? Hāāā, kātad! Mājaslapā atrodamais darbalaiks, nu dien, ir superērts! Agrajiem, vai vēlajiem “putniņiem”, noteikti izdosies apmeklēt arī „mazākā sabiedrībā” , jo SPA centrs darbojas ik darba dienu no plkst 8:00-22:00, savukārt, piektdienās un nedēļas nogalēs darba laiks ir no plkst.7:00-23:00.

Šoreiz mēs ieradāmies īsi pēc plkst. 12, Svētdienā! Bijām plānojuši ap 10, gandrīz, izdevās..
Pirmais iespaids ļoti labs, ģērbtuves ļoti glītas, plašas (iemūžināt gan neizdevās, jo mazajam pētniekam protams savas lietas darāmas un ātrāk vajag noģērbties un doties tālāk). Ātri saģērbāmies, arī uzticamais draugs no vasaras , Huggies Little Swimmers mums bija līdzi,  un ar tēti vienojāmies tikties jau pie pašas ieejas.

                     Visu apmeklējuma laiku bija mums uzticams, un atkal nepievīla

Ejot uz baseiniem jādodas garām pirtiņām, par kurām jau biju sasmēlusies info mājaslapā un gudri stāstīju tētim - kāpēc mums vajag un gribas katru konkrēto apmeklēt, bet pie pašām pirtiņām atgriezīšos vēlāk..

Baseini- kopumā ir divi lielie baseini, viens nedaudz siltāks, viens vēsāks. Visvairāk tomēr pavadijām laiku lielajā, kurš bija siltāks, tieši pie bāra, kurā  ūdens temp. bija mums vispatīkamākā.

                                          Garšīgi kokteiļi, un muguras mašāža

Bija arī divi džakuzī, kuros sēžot un sildoties vari lūkoties nesteidzīgi laukā pa lielo logu, kā citi satuntulējušies (jo bija veren vējaina diena) steidzas savās darīšanās, bet mēs.. mēs nesteidzīgi baudām brīvdienu trijātā! Un protams, bērnu baseins! Nemelošu, ja teikšu, ka šeit, protams, uz maiņām ar tēti pavadijām lielāko apmeklējuma laiku, jo bērns bija patiesā sajūsmā. Man ļoti patika slidkalniņs, arī mūsu bērnam, kurš šo mūsu divu h apmeklējuma laikā no tā nošļūca neskaitāmas reizes. Patika, ka ūdens līmenis ir atbilstošs arī mazulīšiem, lai nošļūcot netiktu zem ūdens, bet protams, tas nenozīmē, ka bērnu var droši atstāt bez vecāku uzraudzības!

                                                     Un tā, 100 000 00 reizes 

Tuvumā ir arī viens džakuzī, no kura, priecīga mamma vēroja, kā pa slidkalniņu šļūc priecīgs bērns, un blakus stāv tētis, kuram arī acis spīd, kaut mammīte ātrāk nāktu viņu nomainīt, un arī viņš varētu izmantot piedāvātos SPA centra labumus.

                               Priecīga, priecīgs, un priecīgs (nepacietīgs) 

 

Pirtis! Biju izpētījusi visas jau mājās, un zināju kuras varam apmeklēt kopā ar bērnu, un kuras ir tās, kurās gribu pavisam noteikti.. mūsu top saraksts šajā reizē ar bērnu:

Top 1- protams bērnu pirts:
+ temp 50grādi - nebija karsti, bija tieši tik  patīkami, lai bērns , ja nosalis,  sasildītos, un lai nosēdētu pēc iespējas ilgāk. Nenormāli forši man likās piedāvātā ekstra – TV ar multiplikācijas filmu!  Ģeniāla ideja!! Nekad neko tādu nebūtu iedomājusies, patiešām nostrādāja, un Eļuks skatījās ar interesi, taču, kā kārtīgam ūdensmīlim pienākas,  ūdens parks tomēr ir mūsu bērnam tuvāks sirdij, un ļoti ilgi pirtiņā noturāms nebija . Bet idejiski, un ar savu atrašanās vietu – trāpīts simtniekā!

Mūsu top2  vietu ieņem – Tvaika pirts, jeb Romiešu pirts:
 Izlasot aprakstu mājaslapā, es jau nevarēju sagaidīt kad tur nokļūšu, un varu apgalvot – ne vārdinš nebija melots!! Sajutos fantastiski! Ieejot tevi apņem eikalipta aromāts, tur vienkārši sēdi un baudi..  Mēs ar Eļuku tā arī darijām, sēdējam mutēm vaļā, un dziļi, dziļi elpojām. Tik interesanti, apkārt dūmakaina noskaņa, neko īsti apkārt nevar saskatīt, sēdi,  kā ezītis miglā.

                                      Divi ezīši miglā, eikaliptu dūmos 

Iekšā silti, nav karsti, jo pirtī tikai 47grādi. Sēžot baseina malā, kas, starpcitu,  atrodas turpat iekšā, mērcējam kājas, paceļu galvu augšup un saku – Eļuk! Skaties! Redz, kur zvaigznītes! Ahh, šī būtu mana top 1, ja bērnam tur būtu multene!(smejos) Es varētu tur sēdēt stundām ilgi, man ļoti, ļoti šī patika, bērnam arī, bet ne tik ļoti. Laikam tāpēc, ka tur bija tumši, vai superīgais bērnu baseins bija sevi ievilinājis savās skavās!

Top 3 vietā mēs ierindojam Sāls pirti:
Šī bija pēdējā pirtiņa kuru apmeklējām jau dodoties uz ģērbtuvēm, un ir arī tieši tām blakus. Tieši laikā kad mēs gribējām, bija pietiekami daudz citu cilvēku, bet tas netraucēja. Nedaudz pasēdējām, ierīvējām sevi ar blakus pieejamo sāls čupiņu un patiesi baudījām. + nekur tālu pēc tam nav jādodas noskalot visu labumu no sevis, turpat pirtiņas stūrī ir pieejama duša.

Mūsu tētis atrada, un arī citi cilvēki noteikti atradīs šeit arī citas pirtiņas tuvākas savai sirdij – jo piedāvājums un dažādība tiešām šeit ir!

 

Rezumē- mēs noteikti iesakām, ne tikai ar bērniem, bet būs lieliska vieta arī mammai ar tēti izrauties kādam randiņam.

Šoreiz, diemžēl, daudz mirkļus neizdevās iemūžināt, jo patiesi, Wellnes Oasis ievelk sevī, tu aizmirsti par apārtējo pasauli un baudi.. patiešām, nesteidzīgi baudi un visu laiku smaidi!

Paldies par šo lielisko ģimenes svētdienas nesteidzīgo rītu! Mēs alkstam jau pēc nākamā, un uz tikšanos atkal,  Hotel Jūrmala SPA!


Ar sveicieniem - E/K/E