Vēlēšanās piepildās

Vēlēšanās piepildās

22. Apr 2020, 11:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērni mums atgādina, kā tas ir - patiesi priecāties par mazām lietām. Apbrīnot jaunatklāto un ar atplestām rokām izdzīvot šīs jaunatklātās pieredzes stāstu. Katrai dienai piemeklējot ko jaunu, mazais piedzīvojumu meklētājs - uzburtā stāsta burvis - spēj īstenot visu, kas pieaugušajai pasaulei ir piemirsies. Dienu no dienas apceļot debesīs izklātās zvaigznes, kopā ar drošsirdīgo draugu zaķēnu stāties pretī ērmīgo koku ēnām, iznesīgā lelle ļauj pabūt visās pasaules pludmalēs, un viens brīnumu šķīvītis spēj satilpināt visu ēdienu nosaukumu pirmos burtus. Katra diena ir kā svētki, kuras tortē ieliktās svecītes ļauj ievēlēties arvien jaunas vēlēšanās un tās tūlīt piepildīt. Jo vēlēšanās piepildās! Šis mazais mirklis pirms ievēlēšanās arī mūs, pieaugušos, spēj uz mirkli atgriezt atpakaļ laikā, kad šie mazie jaunatklājēji bijām mēs paši. Tas vēl bija vakar, kad mēs iekarojām arvien jaunas virsotnes vecāsmammas ābeļdārzā, sasniedzām Antarktīdu pavasara palu ledos un gleznojām mākoņos visus sev zināmos dzīvniekus. Dienas mazajā cilvēciņā iekrāsojas visās varavīksnes krāsās, un mēs esam šeit, lai palīdzētu šīm krāsām iemirdzēties.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatori aicina jauno Latvijas uzņēmumu zīmolu stāstos atklāt produktus, ko tie ir izlolojuši, kas varētu būt praktiski noderīgs mazo jaunatklājēju ceļā vai ilgi lolota sapņa piepildījums.   

Īpaši ērtu un mīkstu jaundzimušā apģērbu un aksesuārus rada zīmols Forgaminnt KIDS, kas ne tikai labvēlīgi ietekmē mazuļa veselību, bet arī patīkami pārsteidz ar dizainu un tekstūru. Ir radīta arī īpaša apģērbu kolekciju Amber Line pašiem mazākajiem. Tā ir šūta no auduma ar inovatīvo dzintara pavedienu, kas apvienojumā ar augstas kvalitātes kokvilnu veido īpaši mīkstu un elpojošu audumu. Tas labvēlīgi ietekmē mazuļa veselību, uzlabo asinsriti, neizraisa alerģiju, nomierina un aizsargā gan pret magnētisko lauku, gan ultravioleto staru iedarbību. Papildus ir izveidota īpaša dizaina mīksto rotaļlietu kolekcija Chewable un Lovable, kam iedvesma gūta tepat, vecmāmiņas dārzā, kur vitamīniem pilns un pašpārliecināts burkāns draudzējas ar karalisku, saulainu zemeni. Šie smukie draudziņi radīs prieku arī pieaugušajiem.

facebook.com/forgaminnt

Bērnu dizaina apģērbu zīmols Bencha Muude apdzīvo apģērbu plauktus ar dzīvespriecīgu dizainu un košajām krāsām, kas apvienojušās divpusēji velkamos mētelīšos, jaciņās, cepurītēs un citos apģērbos.

facebook.com/BenchaMuude.lv

Jaunajām princesēm vecumā līdz 6 gadiem zīmola PataTaTa bohēmiska stila svētku apģērbs ļaus vieglāk iejusties un izcelties princešu ballē. Tas ir rūpīgs roku darbs ar karalisku kvalitāti un unikālu dizainu, ko papildina īpašas detaļas – lielas bantes, kruzuļi, mežģīnes un interesanti piegriezumi. PataTaTa radītie apģērbi un aksesuāri ir uzburti īpašiem dzīves notikumiem – bērniņam dodoties mājās no dzemdību nama, pirmajai fotosesijai, kāzām, kristībām, pirmajai dzimšanas dienai un vēl un vēl, jo svētki pirmajos dzīves gados ir tik nozīmīgi!

facebook.com/patatatadress

Rotaļīgais Burtiņš apdzīvo personalizētos bērnu traukus, kuriem uz malas nosēdusies burtiņu rinda. Burtiņš spēj personalizēt ar jebkādu vārdu un jebkuru alfabētu, piedāvājot izvēlēties sev vēlamo krāsu un zīmējumu. Ēd, mācies, burto domā!

facebook.com/rotaapiezimes

Atmiņu iemūžināšanas palīgs LA LA LA design rada bērnu atmiņu grāmatas kastē Kā Tu pasauli mācies, saglabājot krāsainā piedzīvojuma mirkli un mīļlietiņas vienuviet. Kā arī trīs bērnu atmiņu grāmatas: Tevi tik ļoti gaidot, Tavs tik ļoti pirmais un Tava tik ļoti bezbēdīgā.

facebook.com/lalaladsgn 

Drošsirdīgais mazā draugs, bērnu apģērbu zīmols Tiny Bunny piedāvā gaumīgus, lakoniskus apģērbus bērniem līdz 10 gadu vecumam. Apģērbs ir rūpīgs roku darbs, radīts izmantojot dabīgus materiālus. Piedāvājumā ir gan drēbītes mazuļiem, gan ikdienas un svētku tērpi meitenēm un zēniem, adījumi, kā arī ierobežotas kolekcijas ar bērniem pieskaņotiem sieviešu apģērbiem. Mazos jaunatklājējus palīdz izcelt Tinu Bunny apģērbu apdrukas, kas ir veidotas no oriģinālām, ar roku zīmētām ilustrācijām, kā arī ar unikālie audumi ar pašu veidotu rakstu. Apģērbu kolekcijas nav tikai par apģērbu, tās vienmēr nes kādu vēstījumu  – tās iedrošina vecākus biežāk teikt bērniem, ka viņi ir ļoti mīlēti, tās atgādina par kvalitatīva kopā pavadīta laika nozīmi vai, kā aktuālajā kolekcijā, mudina sadzirdēt bērna sapņus un iedrošināt jaunatklāt!

facebook.com/tinybunnykids

Lai apvienotu meitenīgu sievišķību un aktīvu bērnību, zīmols PINclothing piedāvā jaunajām dāmām vecumā no 7 līdz 12 gadiem ērta piegriezuma plānās un biezās trikotāžas kleitas ar gaumīgām detaļām - volāniem, aplikācijām, uzšuvēm u.c. Neaizmirstot arī par katras mazās dāmas vēlmi izcelties un būt īpašai, tāpēc kleitu modeļi un to variācijas tiek radītas ierobežotā daudzumā.

facebook.com/pinclothing.lv

Meiteņu kokvilnas apakšveļu zīmols My first lingerie galveno akcentu vērš uz meitenes ķermeņa komfortu, reproduktīvās veselības attīstību 5 līdz 12 gadu vecumā un kiču. Iespējams, ka tieši šī ir jaunās jaunatklājējas pirmā apakšveļa.

facebook.com/girlsunderwear1

Savukārt Wigiwama nodarbojas ar rotaļīgu interjera priekšmetu radīšanu bērna istabai. Produkti ražoti no OEKO-Tex sertificētiem materiāliem, kolekcijas veidotas no velveta vai no audumiem ar pašu veidotiem rakstiem. Dažādas dekora preces bērnu istabām - rotaļu teltis, sēžammaisi, baldahīni - radīs jautru vietu, lai mūsu bērni būtu bērni. Ar stila līdzsvaru, tendencēm, dabisko un drosmīgo materiālu izmantošanu.

www.facebook.com/wigiwama/

Forgaminnt KIDS, Bencha Muude, PataTaTa, Burtiņš, LA LA LA design, Tiny Bunny, PINclothing, My first lingerie, Wigiwama ir Latvijas Investīciju un attīsītības aģentūras biznesa inkubatoru Inkubācijas programmas dalībnieki un darbojas bērnu preču segmentā. Vairāk par biznesa inkubatoriem un inkubācijas programmu: http://inkubatori.magneticlatvia.lv/

Raksts tapis sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.