Vēl tikai 2 brīvas vietas uz hendlinga nodarbību pie Klaudijas Hēlas, 28. decembrī

Vēl tikai 2 brīvas vietas uz hendlinga nodarbību pie Klaudijas Hēlas, 28. decembrī

24. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

28. decembrī plkst. 16:30, Māmiņu kluba Vecāku skolā, vēl vari paspēt pieteikties uz nodarbību pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas, lai uzzinātu vairāk visu nepieciešamo par mazuļa attīstību un galvenajiem atskaites punktiem, kas norāda uz to kā norit mazuļa attīstība, dažādos vecumposmos. 

Mazuļu hendlings iemāca vecākiem saprast to, cik nozīmīgs ir laiks, ko vecāki pavada kopā ar bērnu un cik pareizi viņi to dara. Kā turēt bēbīti, kā mainīt pozas, kā palīdzēt mazulim attīstīties atbilstoši viņa vecumam un ko darīt mājās, lai vide, kas ir apkārt, būtu piemērota mazuļa attīstībai. 

Reizēm mēs pat nepamanām, cik ļoti nozīmīga var būt autiņbiksīšu maiņa un cik ļoti nepieciešama ir sadarbība, piemēram ģērbjot mazulīti. Sadarbību ar bērniņu var veidot jau kopš dzimšanas brīža, pat ja mums šķiet, ka mazais neko nesaprot un viņam mūsu darbošanās neko nenozīmē. 

Sevišķi svarīga ir tieši apkārtējā vide, vecāku principi un dažādie attīstību veicinošie palīglīdzekļi - sākot ar visparastākajām rotaļlietām, beidzot ar ikdienas rituālu veidošanu saprotamai un sakārtotai ikdienai. 

Mazuļa hendlinga nodarbībās Tev būs iespēja saņemt atbildes uz jautājumiem, 

  • Kurā vecumā mazulis iemācās sēdēt, rāpot un staigāt
  • Vai mazuli drīkst sēdināt, staidzināt
  • Kā palīdzēt mazulim attīstīties pareizi
  • Vai mazulim obligāti jāvelk apavi
  • Kādas ir galvenās vecāku kļūdas, veicinot mazuļa attīstību

Tātad, 28. decembris, 16:30 līdz 18:00, Mazuļu hendlinga nodarbība: Sēžam, rāpojam, ceļamies kājās, Māmiņu kluba Vecāku skolā, kopā ar fizioterapeiti Klaudiju Hēlu. 

Piesakies ŠEIT >>>>>>>    

vai

zvani 67350750

Uz tikšanos Māmiņu kluba Vecāku skolā!