Valsts svētku nedēļā daudzbērnu ģimenēm braucieni pasažieru vilcienā par puscenu

Valsts svētku nedēļā daudzbērnu ģimenēm braucieni pasažieru vilcienā par puscenu

17. Nov 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

AS „Pasažieru vilciens” (PV) no 16. līdz 22.novembrim daudzbērnu ģimenēm piedāvā iespēju iegādāties vienreizējās braukšanas biļetes ar 50% atlaidi.

Atlaides braucieniem ir iecerētas kā dāvana PV klientiem Latvijas Neatkarības proklamēšanas dienā, kā arī lai popularizētu PV pakalpojumus un aicinātu Latvijas iedzīvotājus aktīvāk izmatot vilcienu pasažieru satiksmi.

Tāpat ar šo akciju vēlamies atgādināt, ka vilcieni ir ātrākais, ērtākais un lētākais pārvietošanās veids.

Lai iegādātos biļeti ar svētku nedēļas atlaidi jāuzrāda pase, kurā norādīti bērni, vai Goda ģimenes 3+ Ģimenes karte un personu apliecinošs dokuments.

Papildu atlaidēm piedāvājam apmeklēt Dzelzceļa muzejus Rīgā un Jelgavā. Ar VAS „Latvijas dzelzceļš” atbalstu svētku nedēļā uzrādot daudzbērnu ģimenes vilciena biļeti ieeja muzejos bez maksas.

Šī ir pirmā, bet nebūt ne pēdējā reize, kad PV piedāvā braukšanas maksas atvieglojumus noteiktā laika posmā, konkrētām pasažieru grupām. Arī nākotnē pasažierus gaida patīkami pārsteigumi vilcienos un braukšanas maksas atlaides. 

·         50% atlaide tiek piemērota visai ģimenei (mamma; tētis un bērni) kādam no vecākiem uzrādot pasi ar ierakstītiem bērnu vārdiem (vai uzrādot Latvijas Goda ģimenes apliecību + personu apliecinošu dokumentu).

·         50% atlaide tiek piemērota  arī bērniem uzrādot Latvijas Goda ģimenes apliecību kopā ar dokumentu (skolēna apliecību; ISIC u.c.)

·         50% atlaidi var izmantot arī tikai pieaugušais (mamma vai tētis) uzrādot pasi vai Latvijas Goda ģimenes apliecību + personu apliecinošu dokumentu. 

Ja nav Latvijas Goda ģimenes apliecības, tad pasē jābūt minētiem vismaz 3 bērniem līdz 18 gadu vecumam.

 

Sekojiet informācijai PV mājas lapā, twitter, facebook kā arī masu saziņas līdzekļos.

www.pv.lv

www.twitter.com/PVilciens

www.facebook.com