Uzturi bērna imūnsistēmu formā dabīgi - arī ziemā!

18. Jan 2017, 11:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā uzturēt sava bērna veselību formā laikā, kad gaisa temperatūra ir tik svārstīga? Vienā dienā mīnusi, sniega snigšana; citā dienā - teju atkusnis.. Bērnu imunitāte ir visai jutīga, ātri var tikt pie iesnām, klepus. Kā rūpēties par bērna veselību un imunitāti dabīgi? Uzzini, iepazīstot Silvanols produktus tuvāk!

Artūra un Katrīnas mamma Arita

Mums ir ļoti svarīgi būt veseliem, apmeklēt dārziņu, jo puika iet sagatavošanas grupā. Kā to darām? Ikdienā esam svaigā gaisā, uzturā lietojam daudz dārzeņu, augļu. Pareizi ēdam, kustamies. Konsultējamies aptiekā, kur mums ieteica arī Imuvital balzamu. Farmaceites ieteikums mums patika, jo esam uzticīgi Silvanols produktiem. No rīta viena mērkarote balzama bērnam, un viss. Bērnam ļoti garšo. Sastāvā ir smiltsērkšķu sula, kas balzamu padara garšīgu un tomēr - veselīgu. Pēc balzama atvēršanas, 2 mēnešus to drīkst uzglabāt ledusskapī.

Meitiņai pie ikrīta putras pievienojam kalciju. Tas mūsu ģimenē ir jaunums, un, starp citu, arī no Silvanols - Kindersil Ca. Mums tas ir svarīgi, jo meitai ir 8 gadi, un tas ir vecums, kad bērnam mainās aktīvi zobi.

Ieejot aptiekā no lielā pieejamā klāsta, protams, var apjukt, bet tā kā esam jau pieraduši pie Silvanols produktiem, tad mums nav problēmu izvēlēties.

Ginta Rubene, Silvanols produktu speciāliste:

Imunitāte jāstiprina visa gada garumā, pēc iespējas - dabīgākā veidā. Iestājoties gada aukstākajam periodam var dot arī dažādus vitamīnus, saskaņā ar ārsta rekomendācijām. Pieejams ir plašs klāsts dažādiem vitamīniem, atkarībā no konkrētas situācijas.

Aizvien vairāk cilvēku meklē pēc iespējas dabīgākus produktus, lai produktos nebūtu sintētisku vielu, smaržvielu, krāsvielu. Sevišķi tam līdzi seko vecāki, kam ir būtiski, lai vitamīni saturētu gan D vitamīnu, gan cinku, gan citas bērna augšanai un attīstībai nepieciešamas lietas, kas pie viena stiprina arī imunitāti. Bērniem mēs vienmēr gribam to labāko.

Imuvital visas ģimenes veselībai

Imuvital var piedāvāt no 3 gadu vecuma. To var lietot arī pieaugušie, izvēloties atbilstošu devu.

20170116111756-82922.jpg

Uztura bagātinātājs ar ceļtekas ekstraktu, cinku un D vitamīnu

Cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību. D vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību un ir nepieciešams bērnu kaulu normālai augšanai un attīstībai.

Reģistrēts Latvijas Republikas PVD Novērtēšanas un reģistrācijas centrā kā uztura bagātinātājs.

Cinks sekmē normālu kaulu veselību. Cinks sekmē normālu imūnsistēmas darbību. D vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību.

Kalcijs bērna veselībai

Kindersil Ca var lietot no 1 gada vecuma līdz 14 gadiem aptuveni, tātad - aktīvajā augšanas vecumā, kad īpaši nepieciešams ir kalcijs un B grupas vitamīni. Tāpat šis preparāts stiprina arī nervu sistēmu un spēcina organismu. Pēc vienas lietošanas reizes rezultāts ar aci nav saskatāms, bet jāatceras, ka bērns ar uzturu nevar uzņemt visu nepieciešamo kalcija ikdienas devu. Bērns būs mierīgāks ar laiku, uzlabosies viņa apetīte, kā arī - tās būs lieliskas rūpes par bērna kaulu un zobu veselību.

20170116112317-24595.jpg

KINDERSIL Ca ir optimāls atbalsts bērnu uzturam no 1 gada vecuma augšanas periodā. Kalcijs un D vitamīns ir nepieciešami normālai bērnu kaulu augšanai un attīstībai. Kalcijs un D vitamīns vajadzīgi, lai uzturētu zobu veselību. Kalcijs palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu un muskuļu darbību. D vitamīns veicina kalcija uzsūkšanos. D un B6 vitamīni sekmē normālu imūnsistēmas darbību. Reģistrēts PVD Novērtēšanas un reģistrācijas centrā kā uztura bagātinātājs.

Kalcijs veicina normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Kalcijs nodrošina normālu muskuļu darbību. Kalcijs nepieciešams normālai kaulu veselības nodrošināšanai. Kalcijs nepieciešams normālai zobu attītībai. 

D vitamīns veicina normālu kaulu attīstību. D vitamīns veicina normālu zobu attīstību. D vitamīns nodrošina normālu muskuļu darbību. D vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību.

B6 vitamīns veicina normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. B6 vitamīns veicina normālu nervu sistēmas darbību. B6 vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību.

Kindersil iesaka lietot visos mēnešos, kuros ir R burts!

Pirms izvēlaties kādu konkrētu preparātu, jānoskaidro, kas jūsu bērnam ir aktuālākais, konsultējoties ar sava bērna ārstu.

Kalciju vislabāk uzņemt biežāk - mazākās devās un kopā ar D vitamīnu, kas veicinās kalcija uzsūkšanos.

Ja bērns ir jau apslimis, arī tad ir vērts lietot imūnsistēmu stiprinošos līdzekļus, kas atvieglo un paātrina izveseļošanās procesus!

Veselību bērniem un jums!

Māmiņu Klubs

 

20170111131458-90858.jpg