Uz teātri ar divgadnieku!

Uz teātri ar divgadnieku!

03. Mar 2019, 16:07 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Līdz šim, uz bērniem domātām izrādēm bijām bijuši vien uz koncertuzvedumiem “Patiešām maziņiem”! Gan mums, gan Eliotam, tie labprāt gāja pie sirds, un domāju- vai nebūtu jau laiks radināt mazo pie kultūras dzīves? Mēģinām.. 


Ilgi pētīju teātru piedāvājumus, dažādos teātros utt., līdz uzdūros, netīši , kinoteātrim “KSuns”! Par tādu, līdz šim, nebiju dzirdējusi! Izlēmu papētīt sīkāk!

Programmas un piedāvājums bērniem patiešām mani uzrunāja! Tik krāsainas un spožas afišas uz izrādēm. Sīki un smalki izstāstīts par izrādi! Labi.. ja jau esmu nolēmusi mēģināt radināt Eliotu vairāk pie kultūras dzīves- sākam! Dodamies uz KSuns!

"KSuns" ir atrodams pašā Rīgas sirdī - Elizabetes ielā 83/85.


Kā pirmo izrādi izvēlējos apmeklēt ļellu teātra izrādi- Nelūgtais ciemiņš!

Cerēju, ka Eliots ir jau tādā vecumā, ka varētu leļļu izrāde interesēt! Un nenošāvu greizi.. 
Biļetes uz izrādēm arī ir ļoti viegli iegādāties- nav pat nekur jādodas, to visu var izdarīt caur telefonu vai datoru biļešu paradīzes kasēs! Savas iegādājos caur telefonu un gaidījām izrādes dienu! 
Ierodoties mūs sagaidīja laipna garderobiste, kura paņēma mūsu virsdrēbes un devāmies aplūkot kur esam ieradušies! Uz vietas ir iespējams pirms un pēc izrādes iegādāties našķus! Šoreiz šos izvēlējās arī Eliots. Nu protams..- kas ir kino bez popkorna? :) 
Savu kārbiņu dabūjis dodamies zālē! Es biju iegādājusies biļetes pirmajā rindā! Vietas bija labas, Eliots man ērti iekārtojās klēpī un bijām gatavi skatīties, kā šī izrāde mums izvērtīsies! 
Lieliski!! Eliots bija tik ieinteresēts, ik pa laikam ar dažādām mīmikām un intonācijām stāstīja par to kas tur notiek, par izrādes galvenajiem varoņiem un notikumiem! Īstenībā- šī izrāde patiks arī pieaugušajiem, jo leļļu galvenie atveidotāji ir tiešām smieklīgi un ar dažādiem smieklīgiem izteicieniem bagāti! Eliots tik ieinteresēts nosēdēja arī līdz pašām beigām! Ne brīdi nepalika garlaicīgi! 
Kas vēl man ļoti patika, un pat biju pārsteigta! Izrādes beigās, katrs bērniņš un vecāks dabūja saldu našķi! Vai nav jauki?! Nekur neparko tādu es līdz šim pat nebiju dzirdējusi. Eliots protams tika arī pie mana sieriņa, un prom aizgājām nedaudz nošmulējušies, bet varen priecīgi! 

 

 

Tāds izvērtās mūsu svētdienas rīts! Esmu noskatījusi jau vēl dažādas izrādes šajā kinoteātrī un vēlos vismaz 1-2x mēnesī doties ar Eliotu šādos kultūras izklaidējošos rītos! 

Bezbailīgākie bērniņi arī pēc izrādes var nofotografēties ar galvenajiem varoņiem.. šo mēs šoreiz vēl izlaidām. Eliots tikai sirsnīgi pamāja “Attā”, bet gan jau nākamajā reizē tiksim arī pie kopbildes ;)

Vai arī Jums ir kāds labs piemērs un ieteikumi, kur vēl ir lieliskas izrādes bērniem domātas?  :)