Testējam Happy sejas krēmu bērniem.

Testējam Happy sejas krēmu bērniem.

02. Nov 2018, 00:12 Melānija Melānija

 ''Bella Baby Happy Naatural Care ir ķermeņa kopšanas līdzekļu sērija zīdaiņa jutīgas ādas kopšanai. Tā ir radīta pēc maigām receptūrām un no dabiskām sastāvdaļām''.  Visi šie kosmētikas līdzekļi ir hipoalerģiski. Satur olīveļļu un vitamīnus. Un pats galvenais, nesatur krāsvielas un konservantus.
Tam tik tiešām varu 100% piekrist! Jo Kārlis tiek lutināts tikai ar Bella Happy kosmētikas līdzekļiem, un NEKAD nav bijušas problēmas nedz ar izsitumiem, nedz pumpiņām, nedz sausu ādiņu vai niezi. 
Lai gan neaizraujos ar ādas mitrināšanu iekštelpās, ejot laukā tomēr mazuļa vaidziņus praktiski vienmēr sasmērēju ar Happy sejas krēmu. Jo vienu dienu spīd saulīte un ir ļoti silts, bet otrā dienā jau pūš stiprs vējš un smidzina lietutiņš, kas nelaikā var sausināt mazuļa ādiņu. 
Ja varu ādiņu aizsargāt, tad es to noteikti daru, jo sastāvā ir B, E, C un PP vitamīni, kas pasargā ādiņu no ārējas vides kaitīgiem faktoriem. 
Vēl vasarā es krēmu smērēju ne tikai uz vaidziņiem, bet arī uz rociņām un kājiņām, lai pasargātu no saules. Tad tagad tikai mīkstos vaidziņus.
Vispār jau jāsaka, ka šie krēmi un kosmētikas līdzekļi nemaksā miljonu, bet ir ļoti kvalitatīvi un labi. Nekad neesmu skatījusies veikalā uz dārgiem produktiem, jo ne vienmēr bērna āda tos pieņem. Bet kā jau teicu, ar šiem nav bijusi problēma. 
Tieši tā pat, kā ar autiņbiksēm. Ir firma kurus mazuļa āda pieņem, bet ir kurus nē. Tādēļ jāsāk ar to, kas pirmais iekrīt acīs. Un man tā ir Bella Happy. 

P.s. Visus produktus esmu izmēģinājusi uz savas ādas. 
Bella Happy kosmētikas līdzekļi mūsu un arī jūsu mazulim paredzēti jau kopš dzimšanas. Rekomendēju!