Testējam Happy eļļu bērniem

Testējam Happy eļļu bērniem

29. Oct 2018, 01:09 Melānija Melānija

Mammas ikdienas draugs ir Happy bēbīšu eļļa, kas ir rekomendēta arī sievietēm pēc dzemdībām striju mazināšanai. Jā, arī man tādas ir un no tām es nekaunos. Lai gan grūtniecības laikā ļoti sekoju līdzi sava ķermeņa ādas kopšanai, izmantojot ķermeņa eļļu, lai izvairītos no striju veidošanās. Bet dzemdības paliek dzemdības un mans zēns tomēr atstāja kādu paliekošu rētu arī uz manas ādas. Lai gan tas nav forši, bet tomēr skaisti. Es taču zem sirsniņas nesu savu mazo mīlestību un šīs dažas rētas ir sīkums.

Lietošana!

Pavisam saudzīgi iemasēju katru vakaru ādu ar šo atjaunojošo eļļu.  Sastāvā trīs pilnīgi nekaitīgas sastāvdaļas-olīvu eļļu, E vitamīns un kliņģerīšu ekstrakts, kam piemīt pretiekaisuma un atjaunojoša iedarbība. Nesatur konservantus un krāsvielas, kam seko līdz jebkura māmiņa.

Lai gan ikdienā es lutinu sevi mazliet vairāk ar eļļiņu, netiek aizmirsts arī mans mazais zēns. Arī viņa maigā ādiņa tiek palutināta. Šoreiz gan tikai reizi nedēļā lai pārāk daudz nekairinātu mazuļa ādiņu. Laba daudz nevajag!

Parasti svētdienas ir mana zēna laimīgās dienas, jo tad mēs vannojamies mazliet ilgāk nekā parasti. Kārlis iztrakojas, izplunčājās un pēc vannas maigi ieziežu visu ķermeni ar kliņģerīšu eļļu, kurai piemīt ļoti patīkams aromāts.

Kārlis guļ uz muguriņas un izbauda katru pieskārienu, katru maigu glāstu un mammas smaidu. Jo šī ir masāža kuru ar lielu mīlestību daru . Viņš smaida, viņš smejas un viņam arī reizēm kut. Ar actiņām aizvērtām bērns izbauda. Un mana sirds kūst. Lūk, tas ir īpašs un saudzīgs pieskāriens. Un viss pateicoties šai eļļai. Un šī tradīcija turpinās jau kopš Kārlim palika mēnesītis. Katru svētdienu ātrāk nekā parasti un mazliet ilgāk ar maigu un patiesu mīlestību.