Testējam Avent krūzīti ar elastīgu salmiņu.

Testējam Avent krūzīti ar elastīgu salmiņu.

07. Oct 2019, 21:11 Melānija Melānija

Testējam PHILIPS Avent krūzīti  ar elastīgo salmiņu.

Dažāda veida pudelītes ar salmiņiem, snīpīšiem un rokturīšiem ir mūsu ikdiena. Tās mums ir kādas piecas un katrā mājas stūrī. Jo ūdens pudeles mums atrodas ne tikai virtuvē uz galda, bet arī istabā uz galda, pie Tv un gultiņas. Arī rotaļu stūrītī ir pudele, kas mudina bērnu pašam iet un dzert bez pierunāšanas un liekas atgādināšanas. Katrai no tām ir sava krāsa, savs dizains un praktiskais pielietojums. Ir krūzītes kas pagāžot vai pakratot izlīst un bērnam, protams, tas sagādā patiesu prieku. Bet man tas ir lieks darbs, jo nemitīgi ir kaut kas jāuzkopj.

Taču šī salmiņkrūze  ir TOP viens jau no brīža, kad pārvedu to mājās. Atceros, ka Kārlis momentā pieprasīja lai tajā tiktu ieliets ūdens.  Jāsaka atklāti, ka es negaidīju to, ka pudelīte būs tik praktiska un ērta. Cieši satverama, simpātiska un praktiska ne tikai krāsas ziņā, bet arī dizaina. Nekādu lieku un atsevišķu vāciņu kuru bieži nākas meklēt somā lai silikona salmiņam nepieliptu pūkas vai citas baktērijas un gruži. Arī tilpuma ziņā tā ir lieliska-  300ml un aizmirsti uz ilgāku laiku par šķidruma papildināšanu. 

Paldies Māmiņu klubs par TOP viens pudelīti mūsu mājās! Dažu dienu laikā tā ir pabijusi visur gan mājās, gan ārpus tās. ❤