Svētku sajūta roku rokā ar koncertuzvedumu "Patiešām maziņiem"

Svētku sajūta roku rokā ar koncertuzvedumu "Patiešām maziņiem"

12. Dec 2018, 17:38 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Kas gan būtu svētki, bez lielās gaidīšanas sajūtas..

Man personīgi Ziemassvētki ir mīļākie svētki gadā,JĀ, arī mīļāki par dzimšanas dienu! Nu labi, ar bērna dzimšanas dienu vēl varētu "pakaulēties" bet to sajūtu, ka visos namos skaisti deg gaismiņas, smaržo pēc piparkūkām un visiem priecīgs prāts, nespēj pārspēt neviens! Un kopš mūsu ģimenē ir ienācis mazais divgadnieks, šos svētkus īpašākus gribas padarīt vēl vairāk!

To, ka svētku sajūtu mēs varam uzburt arī ar svētku koncertiem, laikam nevienam nebūs noslēpums! Šogad , pirmo reizi, izdomāju, ka Ziemassvētkus mēs varētu gaidīt arī ar svētku koncertiem, un savu divgadnieku vedu uz mūsu , nu jau iemīļoto koncertuzveduma izrādi "Pelnrusķītes Ziemassvētki" ko piedāvā "Pavisam maziņiem"!

Ar "Pavisam maziņiem" koncertprogrammu iepazināmies gandrīz pirms gada, kad uz Eliota pirmo dzimšanas dienu laimējām ieejam biļetes uz tieši 21.oktobra izrādi! Liela bēda bija par to, ka tik ļoti vēlējāmies šo koncertu apmeklēt, jo nekad uz koncertiem nebijām bērnu veduši, taču, tieši šajā dienā bijām ieplānojuši jau sen lielo gada balli! Fiksi rakstīju Māmiņu Klubam, sazinājos arī ar pašiem "Pavisam maziņiem" organizatoriem, un mēs šo laimēto izrādi varējām pārcelt uz citu datumu, un pat ieteica, jo tad Eliots būs nedaudz paaudzies un pilvērtīgak izmantos lielisko iespēju!

Apmeklējām noslēguma koncertu martā! Mūsu emocijas bija lieliskas! Visa izrāde tik ļoti pārdomāta, muzikāli izklaidējoša, Eliots būdams vien 1.5gadu vecs skatījās aizrautīgi, brīžiem dancoja, un protams gribēja kāpt uz skatuves un piedalīties! Tāpēc uzreiz ar tēti apspriedāmies- nākamo gad mums atkal noteikti jādodas! 

Sāku stāstīt par Ziemassvētku sajūtām, un atkal "aizrunājos", bet ar to  es gribēju teikt, ka, arī PATIEŠĀM Maziņiem, būs interesanti un aizraujoši, un pačukstēšu, ka vecākiem arī :)

Atgriežoties pie Ziemassvētku sajūtas..  9.decembra rītā saposāmies, nu jau kārtējām mūsu koncertam un ar nepacietību devāmies ceļā! Eliots šobrīd ir divus gadus jauns, ļoti zinātkārs un aktīvs puika! Pa ceļam stāstiju kur dosimies, kas notiks. Ieejot jau pa koncertzāles durvīm atkal pārliecinājāmies ka par visu pasākumu ir pārdomāts līdz viss mazākajam sīkumam!

Mūs laipni pasveicināt Pūses kungs, vai kundze..! Pie blakus galda ir iespējams bērniem iegādāties kādu našķi, jo nelieli svētki taču! Blakus ģērbtuvei atkal ir aktīvā istaba ar iespēju piedalīties "Yamahas" skoliņas mini nodarbībā un vēlreiz atcerēties ar kādiem instrumentiem darbojāmies kad Eliots bija mazāks! Otrajā stāvā dodoties uz balkonu, bija radošās darbnīcas ar "Laumiņas rezidences" rūķiem! Manuprāt ļoti jauki, lai pirms un pēc koncerta mazajiem būtu kādas interesantas nodarbes! Un protams, pats labākais- koncerts..

Visa izrāde bija kā muzikāls izklāsts par visu pasakas "Pelnrušķīte" gaitu! Bija gan "ļaunā" pamāte ar māsām, gan pati pelnrušķīte, skaistā balle un viss cits ko esam lasījuši saviem bērniem! 

Patiesi aizraujoši! Ļoti teitrāli, muzikāli un patīkami mazajiem skatītājiem! Nebija neviens, kurš uzmanīgi nesēdētu un nevērtos ar milzu interesi skatuves virzienā.

Katru gadu uz "Patiešām Maziņiem" ir pieejams abonements visiem četriem koncertuzvedumiem , kurš no pārdošanas pazūd zibens ātrumā, tāpat kā katras atsevišķās koncerta apmeklējuma biļetes - tas laikam izsaka visu par apmeklētāju un viņu vecāku atsauksmēm par šo pasākumu un tālāki mani komentāri nav vajadzīgi.. :)

Man šķiet, ka "Patiešām maziņiem" koncerti,kļūs par mūsu ģimenes ik gada tradīciju! Ja arī Tu vēl neesi paspējis mazajiem radīt īpašu svētku sajūtu ar kādu kultūras pasākumu, uz Ziemassvētku pasākumiem vari vēl noteikti paspēt, kā arī, fiksi ieskrien biļešu paradīze un uzmet aci vai nav kāda biļete vēl aizķērusies brīva arī uz pēdējiem diviem koncertiem pēc jaunā gada :

Februārī ar izrādi "Leļļu meistara sapnis" un Martā ar izrādi "Skaitampanti".

Neliels atskats par to, kā izskatijās izrāde "Pelnrušķītes Ziemassvētki"

 

Ļaunā pamāte ar māsām

Ļaunā pamāte liek strādāt pelnrušķītei

Feju krustmāte ar pelnrušķīti pošas uz balli

Princis dodas meklēt īsto kurpītes īpašnieci

UN ATRADA

 

Laimīgās beigas! Un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi ..