Svētki bērniem un izdevīgi pirkumi vecākiem izstādē “Bērnu pasaule” Ķīpsalā – jau aprīlī!

Svētki bērniem un izdevīgi pirkumi vecākiem izstādē “Bērnu pasaule” Ķīpsalā – jau aprīlī!

09. Apr 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tikšanās ar iemīļoto Tutu un populāro sunīti Loti, dejas un dziesmas kopā ar radošās apvienības „Pasaku nams” pasaku tēliem, aizraujošas aktivitātes Bērnu pilsētiņā, glābēju mašīnas Drošības kvartālā, bērnu un grūtnieču preces un pakalpojumi, vērtīgas speciālistu konsultācijas vecākiem – to visu 27. un 28. aprīlī piedāvās ģimeņu un jauno vecāku iemīļotā izstāde “Bērnu pasaule 2024” Ķīpsalā.  

Lieliskiem pirkumiem

Meklē bērnu ratiņus, autosēdeklīti, gultiņu, apģērbu, rotaļlietas, pārtiku, autiņbiksītes un citas mazuļiem nepieciešamas lietas? Vēlies atrast skaistu kleitu bērnudārza izlaidumam vai varbūt interesē attīstošas un izglītojošas spēles ģimenei? Tikai divas dienas Latvijas un arī ārzemju ražotāji un tirgotāji Ķīpsalā piedāvās visu nepieciešamo topošajām māmiņām, dažādas preces jaundzimušajiem, mazuļiem un lielākiem bērniem par izdevīgām cenām. Vienuviet varēsi iepazīt “Hebe”, “Tiny Bannny”, “Mimikid”, “Troll Smiltene”, “Brillante”, “Bencha  Mode”, “Mr. Banny Shop”, “BabyMar”,  “Kids Outlet”, “NordBaby”, “Lat Eko Food”, “Lat food LP”, “Herba Humana” un daudzu citu uzņēmumu jaunumus. Turklāt izstādes dalībnieki būs sagatavojuši arī atlaides un pārsteigumus!

Satiec bērnu iemīļotā seriāla “Tutas lietas” varoņus!

Bērni abās izstādes dienās Ķīpsalā varēs sasveicināties un nofotografēties ar Tutas draudzeni Lapsu. Bet īpaši prieka brīži mazajiem “Tutas lietas” faniem ir gaidāmi svētdien, 28. aprīlī plkst.11.00, kad Tuta kopā ar saviem draugiem – Lapsu un Feneku – viesosies Ķīpsalā, lai kopīgi izkustētos, darbotos un lēktu jautros piedzīvojumos. “Bērnu pasaule” darbosies arī “Tutas lietu” veikaliņš, kurā būs pieejamas ne tikai bērnu jau iemīļotās rotaļlietas, bet arī pavisam jauni produkti.

Bērniem svētki divu dienu garumā!

Kamēr vecāki iepirksies un konsultēsies ar speciālistiem, bērni no visas sirds varēs mesties radošās apvienības “Pasaku Nams” piedzīvojumu, rotaļu un prieka virpulī! Bērnu pilsētiņā mazie apmeklētāji varēs vērot leļļu teātri ar “Ilzes” lellēm, cirka studijas priekšnesumus, triku meistaru Valdemāru, ziepju burbuļus, deju divkaujas, zumbas meistarklasi kopā ar Rolandu Bartaševicu, modes skati, klausīties slavenību lasītas pasakas un uzdziedāt kopā ar mazajiem māksliniekiem no pazīstamām bērnu grupām un studijām. Turpat līdzās būs iespēja ļaut vaļu fantāzijai, zīmējot uz smilšu lampām. Savukārt pašiem mazākajiem sestdien, 27. aprīlī plkst.11.30, notiks bēbīšu rāpošanas sacensības! Bet ballītes atmosfēru palīdzēs radīt burbuļi, baloni, saldējums un gardas figūrpankūkas! Prieka nekad nevar būt par daudz!

Sestdien, 27.aprīlī plkst. 11.00, Ķīpsalā būs vesela rotaļprogramma, kur bērniem būs iespēja doties jautrās rotaļās, dejot un dziedāt kopā ar radošās apvienības „Pasaku nams” pasaku tēliem. Bet 27. un 28. aprīlī  plkst. 11.00 – 16.00 Ķīpsalā viesosies populārā sunīte Lote un mušiņa Ruta no Lotes zemes Igaunijā!

Vēl “Bērnu pasaulē” būs arī “Activepark” atrakciju laukums, kurā bez maksas varēs uzspēlēt minigolfu, izbraukt ar mini BMX un iziet labirintu. Savukārt par papildu samaksu varēs izlēkāties Lego, Pandas, Vāģu un Minjonu piepūšamajās atrakcijās, kā arī izbraukt ar drifta kartingiem un izšūpoties “Orbitron” trīs dimensiju šūpolēs.

Viss par drošību

Arī šogad izstādē darbosies bērnu un vecāku iemīļotais Drošības kvartāls, kurā draudzīgā atmosfērā varēs satikt policistus, ugunsdzēsējus, mediķus, elektriķus un citu speciālo dienestu pārstāvjus. Bērni varēs iekāpt speciālo dienestu automašīnās un policijas laivā, apsēsties uz policijas kvadricikla un ielūkoties lielajā ugunsdzēsības autocisternā. Par ugunsdrošību varēs aprunāties ar VUGD taslimanu Guntiņu. Mazie drosminieki varēs arī aplūkot glābēju aprīkojumu un dažādus palīglīdzekļus, ko speciālisti izmanto ikdienas glābšanas un avāriju novēršanas darbā.

Savukārt topošajiem un jaunajiem vecākiem būs iespēja vērot demonstrējumus uz zīdaiņa manekena, lai kritiskajās situācijās zinātu kā sniegt palīdzību mazulim.

Vecākiem – vērtīgas konsultācijas

“Bērnu pasaulē” darbosies četri konsultāciju kabineti mātes un bērna veselībai un labsajūtai. Iepriekš reģistrējoties, gan topošās un jaunās māmiņas, gan mazo bērnu vecāki bez maksas varēs saņemt “Veselības centra 4”  mākslas terapeites Ingrīdas Zvēras, “Capital Clinic Riga” sertificētas fizioterapeites Kristīnes Rideres, karjeras izaugsmes treneres, profesionālās pilnveides treneres, transformējošās elpošanas sesiju vadītājas Rudītes Nīcgales, dūlas, zīdīšanas konsultantes Ingas Babures, dūlas Kristīnes Reikmanes un pēcdzemdību vingrošanas treneres Santas Vulas konsultācijas un piedalīties grupu nodarbībās. 

Izstādi “Bērnu pasaule” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Uzzini vairāk mājaslapā www.bt1.lv/bernupasaule un sociālajostīklos: www.facebook.com/bernuizstade un www.instagram.com/childrens_world_latvia

Izstādes darba laiks:

27. aprīlī 10.00–18.00
27. aprīlī 10.00–17.00

Pērc biļetes tagad – pirms izstādes izdevīgāk: https://ej.uz/exid

Biļetes iepriekšpārdošanā:

Bērniem no 3 gadu vecuma un pieaugušajiem – EUR 1,50

Biļetes izstādes laikā:

Bērniem no 3 gadu vecuma un pieaugušajiem – EUR 2

Mazākiem bērniem un bērniem invalīdiem (uzrādot apliecību) – ieeja bez maksas

Viena biļete – divas izstādes!

Ar “Bērnu pasaules” biļeti apmeklē arī izstādi “Dārzs un dzīvesstils 2024”! Vairāk www.bt1.lv/darzs/

Autostāvvieta bez laika ierobežojuma:

Vieglajam auto – EUR 3,00

Ieeja ar dzīvniekiem aizliegta!

Uzmanību!

Pasākuma laikā notiek filmēšana un fotografēšana!

Mērķis: izstādes publicitātes nodrošināšana

Pārzinis: SIA “BT 1”, reģ. nr. 40003241394, juridiskā adrese: Ķīpsalas iela 8, Rīga