SPLAT - zobu kopšanas līdzekļi!

SPLAT - zobu kopšanas līdzekļi!

05. Nov 2018, 18:17 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Pagājušo nedēļ mūsu mājās ienāca lieliska dāvaniņa mutes kopšanai no SPLAT! Jutos, gandrīz kā Ziemassvētkos, atverot- tik daudz dažādu labumu visai ģimenei! Protams, atverot lielo kasti klāt pieskrēja arī abi mājas vīrieši! Ko noderīgu atradām katram.. pastastastīšu sīkāk, kas tad mums šeit labs ir!

Dāvaniņas kastē bija viss - sākot ar zobu birstēm, dažādām zobu pastām kā arī , man , absolūts jaunums - zobu putas!! Ar ko šādu es iepazinos pirmo reizi! 

Sākšu ar zobu birsti un produktiem bērniem..-

SPLAT piedāvā ļoti skaistas un dažādas zobu birstītes, kā bērniņiem, tā pieaugušajiem. Mūsu divgadnieks tika pie jaunas, mīkstas (soft) sudraba jonu birstītes. Mīlīgi dzeltenā krāsā, aizmugurē, ar mēles tīrītāju.

Mēles tīrītājs zobubirstītes aizmugurē ir ļoti ērts un labs risinājums. Mūsu iepriekšējai birstītei tāds nebija, un mēs taču visi zinām, ka pēc zobiņu tīrīšanas ir jānotīra arī mēle. Šis nu varen jautri tiek atdarināts mūsmājas, protams ar lielu smiešanos un izrādi. Vēl zobu birstīte ir īpaša ar to, ka ir ar sudraba joniem. Droša mazajiem zobiņiem, efektīvi notīra zobu aplikumu, kā arī, novērš baktēriju izplatīšanos!

Kad rociņa šo bija sasniegusi un mamma palīdzējusi izpakot no iepakojuma, sekoja rokas stiepiens pie bērnu zobu pastiņas - protams aizsniedza pareizo! Laikam pēc dizaina bērnam bija viegli saprast kura domāta tieši viņam!

Mūsu jaunā birstīte domāta bērniņiem no 2-8 gadu vecumam.. Līdzīgi ir ar pastiņu - šī, ar pingvīnu mums ir tieši laikā, domāta bērniņiem no 2-6gv.  Pastiņa ir hipoalerģiska, tāpēc nav jāsatraucas, nejaušas norīšanas gadījumā. 98% dabīga un droša pastiņa, kuras efektivitāte ir klīniski pārbaudīta. Ja zobu pasta un birstīte ir, mammu, palīdzi,ir taču jāizmēģina!

Uz šo gan nebija jāpierunā, pats lieliski zin, kā tas darbiņš jādara. Zobu kopšana mūsmājās nesagādā nekādas problēmas, drīzāk kārtējo interesanto piedzīvojumu, šodien, ar jaunu birstīti un pastiņas garšu! 

Protams, SPLAT ir padomājis arī par lielākiem bērniņiem. Mūsu dāvaniņā bija pastiņa arī bērniņiem no 6-11 gadiņiem.Tākā mums mājās ir tikai viens bērniņš, divgadnieks, tad šī palika neizpakota un nepamēģināta, bet ceļos pie draudzenes bērniņa, bet ticu, ka atsauksmes būs tikpat labas kā par pārējiem produktiem!

 

Tālāk ķeršos izlielīt produktus pieaugušajiem! Un ar izlielīt, es patiešām tā arī domāju, jo mums ļoti patika!

Birstītes!

Mums komplektā bija divas zobu birstītes - viena mīskstā (soft) , otra vidējā (medium) .

 

Mēs ļoti draudzīgi ar tēti sadalījām - man vairāk patīk ar mīkstiem sariņiem, vīra kungam ar nedaudz stingrākiem! Manējā bija izcila! Tīrot zobus bija tik mīksta sajūta kā pie higēnista, kad brauc pāri ar pulējamo aparātu! Šīm zobubirstēm sukas sariņi ir virzienā uz augšu sašaurināti, lai nodrošinātu ideālu tīrīšanu. Kas interesanti - sariņu gali ir dažādās krāsās, atkarībā no cietības pakāpes. Krāsas izmaiņas norāda, kad nomainīt zobubirstīti!

Arī Eliotam patika mana zobubirste :

Mūsu tētis par zobu birsti nebija stāvā sajūsmā - nejau tāpēc, ka būtu slikta! Nē! Viņam tas viss nav tik svarīgi - galvenais, ka var iztīrīt! Zobu birste, kā zobubirste, kas tad viņās savādāks, visas taču vienādas! Nu ja, vīrieši..! Bet , kautkas tomēr mūsu nesatricināmo tēti šajā kastītē pārsteidza!! Par to pastāstīšu nedaudz zemāk..

Zobu pastas!

Arī tās mums bija divas, lai ir ko salīdzināt! Mani ieinteresēja tieši šī!

Tākā esmu no mammām, kuras dienu nevar iedomāties bez kafijas, tad šīs pastas attēli virsū uzrunāja! Profesionālā sērija, kālija joni pasargāšot zobus pret hiperjūtīguma palielināšanos. Droši balina un nopulē emalju līdz mirdzumam! Testēsu, un ceru ka drīz zobi spīdēs kā "pērles"!! :)

Arī šī pastiņa ir no profesionālās līnijas! Sastāvā "Hidroksilapatīts" - zobu emaljas būvkomponents, kas stiprina to un pazemina hiperjūtīgumu. Arī ar drošu balināšanu, kā arī sola nopulēt emalju līdz mirdzumam!

Protams, šo pāris dienu lietošanas laikā būtiskas izmaiņas zobu toņos neredzam, bet ticam, ka rezultāts mūsu zobiem nāks tikai par labu.  

 

Nu tad beidzot.. Esam tikuši līdz beidzamajam labumam, ko atradām kastē - zobu pastas putas! Vai esat kādreiz par ko šādu dzirdējuši? Mēs nebijām!

 

 

Zobu putas, kuras zobus notīrīs 5.sekunžu laikā bez zobubirstes un ūdens

Šis mums bija absolūts jaunums!! Vīra kungs ieraugot momentā paziņoja - šis būs man! Ņemšot līdzi uz darbu! Un patiesībā, kāpēc nē? Vai Tu, pirms svarīgām sanāksmēm, tikšanās ar svarīgiem biznesa partneriem vai kādas citas nozīmīgas sapulces iedomājies paņemt līdzi zobubirsti lai smaids būtu žilbinošs, vai būtu svaiga un patīkama elpa? Mēs nē! Bet, tākā mūsu tētim darbā sanāk ļoti daudz šādas tikšanās, tad tagad viņš droši pusdienās ēdīšot visu ko sirds vēlas, neuztraucoties, ka kolēģus varētu aplaimot ar pusdienās ēsto biešu/ķiploku salātu smaržu telpā vai runājot un pasmaidot varētu starp zobiem rēgoties kāda ieķērusies dille! 

Pavisam ērta lietošana:

 

* iepūšam putas mutē

* kārtīgi saskalojam pa visu muti

* nenorijam, bet izspļaujam

* un smaidām!

Gatavs! Tieši tik vienkārši! Kas vēl svarīgi - svaiga elpa saglabājas līdz 4 stundām, vai līdz nākamajai ēdienreizei! Ērti iemetama gan dāmām rokassomiņā, kungiem darba portfelī, jeb kabatā, jo neaiņem daudz vietas, kā arī lielisks risinājums lidojumiem ar lidmašīnu! Arī šādi mums ir gadījies, ka dodoties komandējumā liek izmest līdzpaņemto pastu ārā, tagad mums būs risinājums un galamērķķī nebūš jāmeklē veikals kur iegādāties izmesto higiēnas lietu!

 

PALDIES SPLAT!

TAGAD MŪSU ZOBU TRAUCIŅŠ IR PILNS AR TAVIEM LABUMIEM. 

Lai veseli smaidi arī Jūsmājās!