Šī noteikti būs labākā vasara!

Šī noteikti būs labākā vasara!

23. May 2019, 21:13 Olīša mamma Olīša mamma

Jā! Pludmales sezona ir oficiāli sākusies! Ah, kā es gaidīju šo brīdi, šķiet sāku gaidīt šī gada vasaru jau pagājušajā vasarā! Pērn Olītis vēl bija pavisam maziņš, tikai daži mēnesīši, tāpēc mēs īpaši neaizrāvāmies ar došanos sauļoties. Pareizāk sakot tā kārtīgi sauļoties - nebijām ne reizi. Es nezinu, man kaut kā nelikās pareizi ar tik mazu bērniņu doties uz pludmali. Nelikās ērti, tās smiltis, krūts barošana un tml. Es protams nonosodu nevienu māmiņu, kas dodas uz pludmali sauļoties ar tik maziem bērniņiem. Tā ir katras pašas izvēle. Mūsu gadījumā, tas nebija priekš manis. Un tas bija diezgan briesmīgi, jo mēs dzīvojam pie jūras. Katru dienu gājām pastaigās uz jūru, bet ne reizi pasauļoties un atpūsties. Tāpēc ar ļoti lielu nepacietību gaidīju šo vasaru.

Nu jau Olītim ir nedaudz pāri gadiņam un mēs beidzot varam izmantot visus jūras sniegtos prieciņus. 

Šī nedēļa pie mums ir bijusi ļoti vasarīga! Neizlaidām nevienu dienu, lai dotos uz pludmali. Iesākumā biju nedaudz sabijusies kā būs, vai Olivers gribēs smiltiņās spēlēties, vai neskries uz jūru. Bet atviegloti nopūtos jau pirmajā dienā, jo viņš ļoti labprāt sēž un smuki spēlējas, projām nekur neskrien. Viņam ļoti patīk smiltīs un mani tas ļoti priecē. Šo skriešanu ūdenī es gribētu atlikt uz pēc iespējas vēlāku laiku, lai ūdens paspēj kārtīgi uzsilt. Pat nestādos priekšā kas notiks pirmajā dienā, kad viņam tiks dota zaļā gaisma ūdenim. Mājās ir neiespējami viņu izvilināt no dušas. Bieži tas beidzas ar kārtīgu skandālu. Man liekas, ka, ja viņam ļautu, viņš dzīvotu dušā zem tekoša ūdens! 

Šī noteikti būs labākā vasara līdz šim! Mammas, baudām sauli, vasaru! Uzņemam D vitamīnu un neizmērojamo prieku, ko sniedz šīs mazās laimes čupiņas! ❤️