SESDERMA – Ieklausies savā ādā!  Inovācijas dermokosmētikas pasaulē –  Jaunumi jau 24.novembrī!

SESDERMA – Ieklausies savā ādā! Inovācijas dermokosmētikas pasaulē – Jaunumi jau 24.novembrī!

20. Nov 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arbor Medical Korporācija un Arbor Beauty salonveikals, rūpējoties par Jums un Jūsu mazuli, piedāvā pasaulē jau labi zināmu, bet Latvijas tirgū tikai pirmos soļus spērušo dermokosmētikas zīmolu Sesderma.

Sesderma savu vārdu ir pieteikusi ar inovatīvo sastāvdaļu izmantošanas veidu kosmētikā – tā iekapsulē aktīvās sastāvdaļas sojas liposomās, kas nodrošina to nonākšanu dziļākos ādas slāņos un produkta efektivitātes palielināšanos neskaitāmas reizes. Šis process plašāk pazīstams kā nanotehnoloģijas.

Arbor ir lielākais medicīnas iekārtu un preču izplatītājs Baltijas valstīs, tāpēc rūpes par klientu, lielu un mazu, veselību un labsajūtu ir īpaši svarīgs kritērijs sadarbības partneru izvēlē.

Mazuļa āda ir īpaši jutīga, tāpēc rūpēm par to jābūt sevišķi pārdomātām. Babyses produktu līnija nesatur parabēnus un alergēnus saturošas smaržvielas, ir veidota no dabīgiem augu ekstraktiem un piemērota bērniem jau no zīdaiņa vecuma.

Tikpat svarīga ir arī māmiņas labsajūta un šim nolūkam piedāvājam Latvijas Ginekologu asociācijas atzītu produktu līniju intīmās zonas kopšanai – Nanocare Intimate. Produktu sastāvā ir diždadža ekstrakts, hialuronskābe, pienskābe un citas aktīvās vielas, kas mitrina un atjauno ādas un gļotādas stāvokli, palielina izturību pret infekcijām, mazinot baktēriju un vīrusu iedarbību.

Ikdienas gaitas atvieglot palīdzēs Vācijas ražotāja Medi profilaktiskā kompresijas trikotāža un grūtnieču zeķes - kāju smaguma sajūtas, noguruma un tūskas mazināšanai un novēršanai.

Tikai Simtgades Māmiņu kongresa dalībniekiem – īpašie piedāvājumi, izlozes, momentloterija!

Uz tikšanos jau pavisam drīz, 24. novembrī!

Jūsu Arbor!