Viss bēbīša ādas kopšanai, higiēnai un ēdināšanai

Viss bēbīša ādas kopšanai, higiēnai un ēdināšanai

30. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

ALETE – garšīgas lietas mazajiem pētniekiem!

Kopā ar mazajiem atklāsim daudzveidību, ko sniedz Vācijā ražotā Alete. Lai gan Latvijā Alete ir kas jauns un nezināms, Vācijā un citviet Eiropā tā pazīstama jau vairāk nekā 80 gadus. Kad apvienojas kvalitāte, invoācijas un tradīcijas, rodas jaunas un interesantas garšas, kas patīk mazuļiem.

20160426084741-31285.jpg

Alete degustācija:  Vasaras festivālā varēs nobaudīt dažādus Alete produktus – gan garšīgo ābolu-persiku sulu, gan siera krekerus, un arī tas vēl nebūs viss! Alete piedāvā arī īpašus produktus grūtniecēm un māmiņām zīdīšanas laikā – MamAlete. Starp tiem arī ērtie pouch biezeņi, kurus viegli un ērti ielikt somiņā, lai vienmēr pa rokai būtu veselīgs augļu gardums.

NUK – svinam 60 gadu jubileju!

Bērnu aprūpes piederumi un produkti zīdīšanas atbalstam – tas ir NUK, kurš šogad atzīmē 60 gadu jubileju. Visa sākums bija ideja par ortodontiskas formas knupīši. Katrs jaunais gads un katra nākamā paaudze ir ienesusi jaunas vēsmas un idejas, lai NUK produktu klāsts būtu tik plašs un varētu padarīt vecāku ikdienu vienkāršāku.

20160426084801-33998.jpg

NUK māneklīšu koks:   Ja māmiņai šķiet, ka ir pienācis laiks atvadīties no mānekļa, piedāvājam to padarīt „oficiālu” – mazais pats varēs pakarināt savu mānekli kokā, pamāt „atā” un saņemt sertifikātu un kādu jauku dāvaniņu. Tam gan jābūt kopīgi un apzināti pieņemtam lēmumam.

Bübchen – rūpējas par mazuļu ādu jau kopš dzimšanas!

Mazuļa āda ir jutīgāka par pieauguša cilvēka ādu, turklāt tā ir piecas reizes plānāka. Tāpēc tai nenoliedzami vajadzīgas īpaši maigas rūpes ikdienas higiēnas procedūrās, vieglai masāžai un drošai ādas aizsardzībai no saules. Bērnus no 3 gadu vecuma vannošanās laikā iepriecina Bübchen Kids šampūni un dušas želejas ar svaigu aromātu, bet par māmiņu ādu grūtniecības un zīdīšanas laikā rūpējas Bübchen Mama sērija.

20160426084819-27489.jpg

Droša saulīte ar Bübchen: 4.jūnijs ir vasara. Pilnīgi noteikti jābūt saulei (un būs jau arī – saka, ka ar domu spēku varam daudz ko ietekmēt...) Ja laiciņš lutinās ar spilgtu saulīti un saules aizsargkrēms būs aizmirsies mājās, izlīdzēsim ar Bübchen saules aizsargkrēmu, kas droši pasargā no saulītes.

Bübchen bižu pīšanas stūrītis: mazās dāmas, kurām patīk pucēties, noteikti iepriecinās iespēja tikt pie savas Festivāla frizūras – bizēm. Par matu gumijām būs parūpējusies Princese Rozālija. :)

Bet, mīļie, būs vēl dažādas interesantas, jautras un nedaudz amizantas izdarības kopā ar NUK, Bübchen un Alete – lai nedaudz saglabātu intrigu, visas kārtis uzreiz nedrīkst atklāt. Turklāt, sirsnīga aktivitāte vienmēr tiek novērtēta. Lai izdevies pasākums!

Māmiņu Klubs

 

20160413084613-31887.jpg