RED šokolāde un Maria intīmās kopšanas līdzeklis VISIEM Ratiņu parādes dalībniekiem!

RED šokolāde un Maria intīmās kopšanas līdzeklis VISIEM Ratiņu parādes dalībniekiem!

16. May 2019, 14:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Labdarības Fonds un STV Pirmā raidījums “Māmiņu Klubs” jau piekto gadu pēc kārtas rīko vērienīgu brīvdabas festivālu ģimenēm ar bērniem, kas norisināsies 8.jūnijā, visas dienas garumā, kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā.

Pasākuma ietvaros notiks Lielākā Latvijas Ratiņu parāde, kas būs krāņs  izrotāto ratu karnevāls, kuram aicinām pieteikties! Vecākiem ir lieliska izdoma! Ratiņi pārtop par kuģiem, lidmašīnām, dzīvniekiem, dažādiem fantāziju tēliem. Uz Māmiņu Kluba Ratiņu parādi sabrauks dalībnieki no visas Latvijas.

GARANTĒTĀS BALVAS visiem dalībniekiem Ratiņu parādē 

MARIA Intimate ziepes

Red šokolādes tāfelīte

Šajā gadā nodrošināsim grandiozas balvas un sakām jau lielu paldies RatuBirojs.lv, kas ir Ratu parādes galvenais atbalstītājs, nodrošinot balvas 15 nominācijās vairāk kā 750EUR vērtībā!

Vecākus ar bērniem Māmiņu Kluba festivālā visas dienas garumā priecēs vairāk nekā 60 dažādas bez maksas aktivitātes, noderīgas zināšanas no vadošajiem Latvijas speciālistiem mātes un bērna veselības jomā un tikšanās ar vairākiem tūkstošiem ģimeņu vienuviet.

“Māmiņu Kluba Vasaras Festivāls jau ir kļuvis par tradīciju, kas ģimenēm ar bērniem ieskandē vasaru. Šogad pasākums ir kļuvis vēl plašāks, vienuviet pulcējot nozares ekspertus, māmiņu organizācijas un uzņēmumus, solot ļoti krāšņu programmu.

Pasākuma sākums - plkst. 12. Ieeja - bez maksas!

Vairāk informācijas meklē Facebook: Māmiņu Kluba Vasaras Festivāls