Pusdienas gatavas

Pusdienas gatavas

28. Dec 2018, 14:47 Mamm.mamm Mamm.mamm

Daudzās brīvās dienas, kuras esam mājās, arī tās, kurās bērns slimo, bieži vien ir neveselīgākās, vērtējot uzturu tajās. Ikdienas ritmā ar diviem bērniem ir grūti iekļauties dārziņa grafikā (jo man mājās nav pavāres, auklītes un apkopējas). Ja ar gulētiešanas laiku tieku galā, tad pusdieniņas pirms diendusas parasti ir nekādas - ātri našķi ka biezpiens ar krējumiņu, kāda vārīta ola, putra, saldajā kāds biezenītis. Jebkurā gadījumā, tās nav pusdienas, bet drīzāk brokastis. Bet nevaru es balansēt starp diviem bērniem, tos nodarbināt un vel gatavot pusdienas.

Neliela pastaiga Alfas Rimi mani pārsteidza ar Hipp gatavām maltītēm bērniem no 1 līdz 3 gadiem. Sastāvs aizdomīgi labs. Pie tam, BIO sertificētas (izņemot variants ar lasi, jūras zivis nevar sertificēt). Protams, nopirku izmēģināšanai.

Sildīju katliņā, ūdens peldē. Pirms došanas bērnam pagaršoju pati. :) Pieaugušais arī var ēst, tikai prasās sāls.

Jāatzīst, ka risinājums "pusdieniņu jautājumam" ir pieņemams - tik daudz laika, cik vajadzīgs uzsildīšanai, varu atrast un rezultātā ir silta maltīte. Katru dienu, protams, šādi nevarētu. Tomēr svaigi pašu gatavots šķiet veselīgāk un nenoliedzami lētāk. Viena šāda porcija ar atlaidi maksāja 2,39€. Procijas lielums atbilstošs vecumam. :)