Pirmās palīdzības lekcijā - jaunajiem vecākiem noderīga informācija. Izmantojiet to!

Pirmās palīdzības lekcijā - jaunajiem vecākiem noderīga informācija. Izmantojiet to!

31. Mar 2014, 15:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Protams, mēs nevienam nevēlam saskarties ar brīžiem, kas ievieš mūsos bailes un paniku par mūsu mazuļu veselību vai dažkārt pat dzīvību. Bet tieši tāpēc ļoti labi ir savlaicīgi sagatavoties tam, gūstot objektīvu un aktuālu informāciju no labākajiem speciālistiem. Pie mums, Māmiņu Kluba Vecāku skolā ir pieejama nodarbība "Pirmās palīdzības sniegšanas ABC bērnam", ko vada vada Roberts Fūrmanis Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes ārsts. Ļoti priecājamies par to, ka māmiņa Laura ir gatava padalīties ar šajā lekcijā iegūtajiem iespaidiem.

Ko var uzzināt nodarbībā?

Par nodarbību uzzināju MK mājaslapā, sadaļā "Vecāku skola". Ieguvu zināšanas par atdzīvināšanas pasākumiem zīdaiņiem un bērniem (arī pieaugušajiem) un drosmi nepieciešamības gadījumā tos veikt. Noderīga informācija par reaģēšanu dažādās situācijās - apdegumu gadījumā, saindēšanās gadījumā u.c. Pasniedzēja darbu vērtēju labi.

Kāpēc būtu vērts apmeklēt šo nodarbību?

Jo tā ir vienīgā vieta, kur var saņemt tik specifisku un visiem jaunajiem vecākiem noderīgu informāciju. Labprāt apmeklētu lekcijas, kuras vadītu psihologs - par bērna uzvedību un to, kā man kā mammai reaģēt pareizi dažādās situācijās. 

Paldies!


Ar :) 
Laura

PIESAKIES ARĪ TU: Pirmās palīdzības sniegšanas ABC bērnam