Pirmā dzimšanas diena tepat “ap stūri”!

Pirmā dzimšanas diena tepat “ap stūri”!

26. Jan 00:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Hello 10 mēneši! 

Kā tas laiks skrien! 

Tūlīt, tūlīt, un svinēsim jau pirmo dzimšanas dienu! Tik neticami, ka pirmais kopīgais gadiņš būs jau pienācis, tas šķiet tik ātri. 

Everts jau sēž, rāpo, ceļas kājās un ir 7 zobu īpašnieks. Šķiet, ka nāk arī 8 zobiņš , vērojot gan pēc esošās temperatūras un pārējiem garastāvokļa maiņas posmiem šobrīd! 

Mazā “roku bēbīša” periods, kurš viņam ilgst jau kopš oktobra , izskatās, arī iet uz beigām! Es tiešām ļoti ceru - šie ir bijuši tiešām grūti pēdējie mēneši! 

Bet nu labi, gribu ķerties pie galvenā! Pozitīvā

Tākā tuvojas Evertiņa pirmā dzimšana diena, esmu baigās pārdomās! 

Pēc daaaaaudz negulētām naktīm, arī nav manī šobrīd baigais entuziasms tādai lielai balles organizēšanai pieslēgties, bet esmu pārdomās - ballīti vajag vai gribu tikai ģimenes lokā!?

 Pagaidām šaubos un atbildi sevī “nedzirdu” .. 

Atceros, ka ar Eliotu , pirmo dzimšanas dienu atzīmējām ģimenes lokā ar tuvākajiem , un tas bija tiešām jauki! 

Šobrīd domāju, ka gribētu tāpat, bet no otras puses, gribas arī to lielo ballīti ar draugiem, jo tie ir apkārt ,lieli un mazi , mums daudz un bijuši arī ļoti klātesoši šajā pirmajā dzīves gadiņā! 

Zinu, jau zinu.. ka pirmā dzimšanas diena jau tāds pasākums vairāk vecākiem, un mazie to nemaz neatceras . Vēl jau svarīgi pārdomāt to arī tā, lai mazajam cilvēkam nav pārāk daudz emociju, viesu un satraukumu.. 

Ahh, lielas pārdomas.. tik maz laika ! Tā es šobrīd jūtos! 

Varbūt padalieties , ja ir vēlme, ar saviem skaistajiem pirmās dzimšanas dienas svētku stāstiem, lai manī beidzot atnāk iedvesma un spēks šim ķerties klāt - ļoti priecāšos ❤️