Piesakies Aptamil 2 Tabs produktu testiem!

Piesakies Aptamil 2 Tabs produktu testiem!

19. Apr 20:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja esi māmiņa mazulītim vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem un bērniņu baro ar piena maisījumu, aicinām pieteikties produktu testiem un izmēģināt Aptamil® 2 Tabs (105 tabletes 21 paciņā).

Aptamil® 2 Tabs ir papildu ēdināšanas piena maisījums zīdaiņiem no 6 mēnešiem - atbalsts jūsu mazuļa dzīves sākumā. Vienalga, vai pirmo reizi ar mazuli dodaties ārpus mājas, vai barojat viņu trijos naktī, mēs vēlamies jums palīdzēt. Mēs cenšamies atklāt mātes piena sastāva noslēpumus, jo mātes piens ir labākais uzturs mazuļa imūnsistēmas stiprināšanai. Un mēs ieguldām visas savas zināšanas, izstrādājot piena maisījumus, kas atbalsta jūsu mazuļa imūnsistēmu un attīstību.

PIETEIKTIES TESTIEM

Mātes piens ir vislabākais uzturs mazulim. Tajā ir visas nepieciešamās uzturvielas. Pirms uzsākat šī produkta lietošanu, konsultējieties ar veselības aprūpes speciālistu.

!!! Izvēlētajām māmiņām Aptamil® 2 Tabs nosūtīsim ar pakomāta starpniecību. Piesakoties testiem, apņemies 10 dienu laikā uzrakstīt atsauksmi www.maminuklubs.lv, sniedzot atbildes uz jautājumiem par produkta lietošanu, kurus nosūtīsim tev e-pastā, kā arī pievienot pašas uzņemtas fotogrāfijas.