Philips gaisa mitrinātājs veicina miega kvalitāti

Philips gaisa mitrinātājs veicina miega kvalitāti

27. Oct 2018, 23:01 Banija Banija

Dzīvojot daudzdzīvokļu mājā ar centrālapkuri, ik gadu saskaramies ar vienu un to pašu problēmu - sausu gaisu. Risinājumi, protams, ir no vecmāmiņas pūra lādes - uz radiatoriem uzklājam samitrinātus dvieļus, turam burciņas ar ūdeni.

Taču, atzīsiet, ka mājoklī, kurā ir divgadīgs un ļoti zinātkārs bērns, tas nav ilgtermiņa risinājums. Lupatiņas ātri vien tiek iznēsātas pa māju, un arī burkas ar ūdeni raisa nedalītu uzmanību.

Bet ir mūsdienīgs risinājums - gaisa mitrinātājs. Mūsu mājās ir ienācis PHILIPS gaisa mitrinātājs, kas kļuvis jau par ģimenes locekli un paliks ar mums uz palikšanu.

Līdz šim esam apskatījuši un arī izmēģinājuši dažādus gaisa mitrinātājus, bet mūsu izvēle nosvērusies par labu PHILIPS. Kāpēc?

  • Šis gaisa mitrinātājs ir ļoti kompakts;
  • Tas ir viegls, nepieciešamības gadījumā viegli pārvietojams;
  • Tas ir stilīga dizaina (lai gan pirmajā momentā kādam varētu šķist, ka dizainam nav nozīmes, ziniet, ka ir gan, jo gaisa mitrinātājs tomēr atrodas jūsu mājoklī redzamā vietā);
  • Vienkārši un intuitīvi lietojams;
  • Ir kluss (nakts režīmā nemaz nav dzirdams, ka tas darbotos).

Gaisa mitrinātājs mūsu mājās ir nu jau vairāk nekā nedēļu, un šo dienu laikā ģimenes miegs ir kļuvis nesalīdzināmi kvalitatīvāks. Tas nozīmē, ka naktīs vairs nemostos, jo būtu grūti elpot sausā gaisa dēļ, arī meitiņas miegs kļuvis daudzkārt mierīgāks un ciešāks. Nezinu, kā jūsu mājās, bet vismaz mums apkures sezona nozīmē ļoti sausu ādu, kasīšanās sajūtu, grūtības elpot. Tagad tā vairs nav.

Izvēloties gaisa mitrinātāju, mums bija svarīgi, lai tas būtu absolūti drošs - lai bērni to nevarētu netīšām apgāzt, lai nebūtu sīkas un pievilinošas detaļas, trešām kārtām - lai ūdens uzpildīšana aparātā nesagādātu galvassāpes. Un tas viss ir apvienots PHILIPS gaisa mitrinātājā - ierīce ir stabila, tāpēc, novietojot to uz grīdas, nav iemesla satraukties, ka bērni, spēlējoties to varētu netīšām apgāzt, tai nav arī nekādu sīku noņemamu detaļu, kas varētu pievilināt zinātkāro Laumu, tāpat arī man nav nekādu problēmu papildināt ūdens tvertni - jānoņem tikai mitrinātāja virsiņa un apakšējā tvertnē bez kādām problēmām var ieliet ūdeni. Gadījumā, ja to aizmirsīšu papildināt, tad par to man atgādinās mitrinātāja displejs.

Starp citu, PHILIPS ir parūpējies, lai gaisa mitrinātāja displejs būtu intuitīvi lietojams un nebūtu vajadzīgi piecie augstākie grādi, lai saprastu, kuras podziņas spiest. 

Viens no gaisa mitrinātāja lielākajiem plusiem ir tā dažādie darbības režīmi, no kuriem man vissimpātiskākais šķiet nakts režīms, kas nozīmē, ka mitrinātājs darbojas tik klusu, ka nemaz nav dzirdams, piedevām, tā displejs ir maksimāli aptumšots un netraucēs naktsmieru. Izcili!

Tiem, kas kādreiz lietojuši citus gaisa mitrinātājus, noteikti būs jautājums, vai PHILIPS gadījumā gaisa mitrinātājs nenoklāj tuvāk esošās lietas ar ūdens pilieniņiem un vai mitrinātājs neizdala īstu ūdens migliņu, kas nav forši. Un mana atbilde ir - nē! Gaiss patiesi tiek mitrināts, taču nav nekādas ūdens migliņas vai ūdens pilienu nosēdumu uz mēbelēm un grīdas!

PHILIPS gaisa mitrinātājs ļauj viegli regulēt arī mitrināšanas līmeni, izvēloties nepieciešamo mitruma līmeni, lai ikviens varētu mājoklī justies komfortabli, kā arī neatsverams palīgs ir automātiskais režīms, kas nozīmē, ka ar digitālā sensora palīdzību mājoklī tiek noteikts mitruma līmenis, un nepieciešamības gadījumā ierīce ieslēdzas, lai veiktu gaisa mitrināšanu līdz nepieciešamajam līmenim.

 

Vairāk par PHILIPS gaisa mitrinātāju uzzini šeit