Noskaidroti Töpfer konkursa laimētāji!

Noskaidroti Töpfer konkursa laimētāji!

13. Mar 2019, 18:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Patiesībā- būt par mammu ir grūtākais un atbildīgākais darbs pasaulē. Ik dienas sieviete, kas kļuvusi par māmiņu pārvar sevi, mācās no jauna un dara visu, lai viņas bērniņš augtu vesels un laimīgs. Un kas ir viens no laimes priekšnosacījumiem? Pilns puncis. Tomēr laikā, kad mazulis aug un viņa strauji augošais organisms sāk prasīt arvien vairāk, sāk pārņemt satraukums- ko dot, cik daudz dot un vai tas ko izvēlēšos, nodrošinās mazuli ar visiem tam nepieciešamajiem vitamīniem un uzturvielām?

Töpfer ir viens no vadošajiem bērnu bioloģiskās pārtikas ražotājiem Eiropā ar vairāk nekā 100 gadu pieredzi. Töpfer izmanto īpaši atlasītas bioloģiski audzētas izejvielas, lai ražotu augstākās kvalitātes produktus. Töpfer vēlas atbalstīt jaunos vecākus ar savām zināšanām un produktiem jau no pirmās grūtniecības dienas. Vai tās būtu rūpes par topošo māmiņu grūtniecības laikā, bērnu pārtika vai bērnu ādas kopšanas produkti.

Paldies visiem, kuri šodien kopā ar mums bija Māmiņu Kluba Online TV, kā arī piedalījās konkursā.

Esam izlozējuši laimīgās Töpfer balvu ieguvējas, un tās ir...

filologe 

Vita Muižniece 

Cielavinna 

Apsveicam laimētājas! Balvas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses). Balvas jāsaņem līdz š.g. 12. aprīlim.