Veseli zobiņi ar smaganu gelu un zobu pastu

Veseli zobiņi ar smaganu gelu un zobu pastu

24. May 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

(tulk.no ang.val Jauns Labākais Draugs)

Pirmais un vienīgais mutes dobuma kopšanas gēls/zobu pasta ar nano-okisdantiem. Šī gēla priekšrocība ir tā, ka to var izmantot kā zobu pastu un ļoti efektīvu līdzekli, lai novērstu diskomfortu mutes dobumā pēc savainojumiem, iegrieztām brūcēm, iekaisumiem kā arī novērš diskomfortu pēc vēža terapijas (ķīmijterapija un radio terapija) mutes un kakla vēža slimniekiem. NBF smaganu gēls veido aizsargslāni virs mutes gļotādas tādā veidā atbrīvo no sāpēm un nodrošina normālu mutes dzīšanas procesu (iedarbojoties ļoti ātri uz šūnām).

NBF gēls/zobu pasta izstrādāts sadarbībā ar zinātniekiem no Korejas, Eiropas, Indijas, Singapūras, ASV, u.c. Ikdienas tiek veikti jauni pētījumi un pierādīta gēla efektivitāte. Prof. Dr. Gyorgy Szabo (Ungārija) ir viens no vadošajiem mutes žokļu ķirurgiem Eiropā ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi lieto NBF gēlu ikdienas praksē un atzīst tā efektivitāti. Prof. Aniriban Chatterjee (Indija) 2014.gada Jūlija Oksfordas Dentālajā Koledžā (Oxford Dental College) veica NBF gēla pētījumus, ar šī pētījuma rezultātiem var secināt, ka propoliss kopā ar C un E vitamīnu efektīvi novērš slimību progresēšanu, un nanotehnoloģija šo efektu pastiprina. Pētījuma rezultāti liecina par NBF gēla pretiekaisuma ārstēšanas īpašībām, un NBF gēlu var un vajag izmantot kā papildinājumu indivīda smaganu stāvokļa uzlabošanai. Dr. Valeri Stefanov (Bulgārija) savos pētījumos atzina, ka NBF gēls atbilst ražotāja teiktajam un satur vienīgi dabīgas vielas un ārstē ļoti ātri! Dr. Valeri Stefanov iesaka gēlu gan lieliem, gan maziem.

Kā pareizi lietot NBF gēlu/zobu pastu?

Uz sausas zobu birstes uzklājiet zirņu lielumu no NBF gingival gēla un tīriet zobus regulāri 3 minūtes no rīta un vakarā. Lietojiet to, lai pasargātu no smaganu vai gļotādas oderējuma iekaisuma.

Lai atbalstītu dabisko dzīšanas procesu jebkurā mutes vietā, noslaukiet siekalas no lietošanas vietas ar marli vai kokvilnas audumu. Uzklājiet plānu gēla slāni uz diskomforta zonu ar tīru/sausu pirkstu vai vates kociņu un iemasējiet aptuveni 20 sekundes. Atstājiet mierā, cik ilgi vien iespējams. Lai panāktu optimālu rezultātu, atturieties no dzeršanas vai ēšanas 10 minūtes pēc lietošanas. Lietojiet regulāri 3-4 reizes dienā, nepieciešamības gadījumā līdz pat 7 reizes dienā (gados vecākiem pacientiem).

Lai izvairītos no sliktas elpas vai lielām brūcēm mutes dobumā, izšķīdiniet NBF gingival gēlu zirņa lielumā ar 20-30 ml sālsūdens (ieteicams) vai dzeramo ūdeni (istabas temperatūrā), samaisiet ar koka / plastmasas karoti (neizmantojiet metālu, jo tas ietekmēs gēla efektivitāti). Skalojiet vismaz 30 sekundes.

Bērniem izmantojiet pusi zirņa lieluma un ierobežojiet lietošanu trīs reizes dienā. Vecāku uzraudzība ir nepieciešama.

Iegādaties NBF Gingival gēlu var Marijas ielā 7-507, Rīga vai mājsalapā www.nbfgingivalgel.lv  | https://www.facebook.com/nbfgingivalgellv