Mēs par jaunumiem

Mēs par jaunumiem

01. Nov 2018, 15:25 nosiguldas nosiguldas

Ir jauki, ka varam izmēģināt jaunumus un par to jāsaka paldies Māmiņu klubam. 


Mēs šoreiz testējam  Dr.Brown's pudelīti


Ir divu veidu DR. BROWN’S pudelītes – ar šauru un platu kakliņu. Pudelītes ar platu kakliņu tiek rekomendētas zīdaiņiem, kuri tiek baroti dabiski, ja mammai reizēm nākas iziet un mazuli atstāt auklei vai tuviniekiem, kuri to pabaro no pudelītes. Plats knupītis ir līdzīgāks mātes krūts anatomijai, tāpēc mazulis, kas tiek barots no šādas pudelītes, neatradināsies zīst krūti. Piens no tās tek līdzīgi kā no mātes krūts. Platāka pudelīte ieteicama arī tādā gadījumā, ja ar mammas pienu vien nepietiek un mazulis slikti pieņemas svarā. Tad pēc barošanas ar krūti mazulim var piedāvāt piena maisījumu tieši no šādas pudelītes.

Ja mazulis tiek barots tikai mākslīgi un mammas krūti nezīž nemaz, vairāk piemērota ir šaura pudelīte ar šaurāku knupīti. Mazulim no tādas būs vieglāk ēst, un viņš ātrāk paēdīs.

Tieši šo otro pudelīte testēja mazā MIA Annija. Neteikšu, ka sākumā viņa bija sajūsmā, jo tas bija, kas jauns un nepierasts, bet tas bija tikai īsu brīdi. Tagad Dr.Brown's pudelīte ir mūsu labākais draugs.