Tiekamies svētdien plkst.9.20 STV Pirmā Māmiņu Kluba raidījumā!

Tiekamies svētdien plkst.9.20 STV Pirmā Māmiņu Kluba raidījumā!

05. Oct 2019, 09:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vienīgais un vecāku iemīļotais raidījums par un ap bērniem ar jauno sezonu atgriežas STV Pirmā kanālā no 6.oktobra - turpmāk ik svētdienu, plkst.9:20. Jaunajā sezonā raidījuma vadītājas godā redzēsim māmiņu vidū populāro influenceri un TV žurnālisti Rūtu Dvinsku, kas ir divu žiperu mamma un gatava pieņemt izaicinājumu Māmiņu Kluba vadīšanu.

Rūta Dvinska, tiekoties ar Māmiņu Kluba māmiņām t/c “Spice Home” rīkotajās “Māmiņu brokastīs” saka: “Piedzimt par mammu ir labākais, kas ar mani dzīvē ir noticis. Tajā pašā laikā es arī apzinos, ka tas ir ne tikai atbildīgākais, bet arī izaicinošākais amats pasaulē, tāpēc kaut kādā ziņā tas ir likumsakarīgi, ka tieši šobrīd pievienojos Māmiņu Kluba komandai. Pret šo jauno ampluā izturos ar lielu atbildību, kāpju jaunajā izaicinājumā ar patiesi lielu prieku. Mammas, manuprāt, ir kā nerakstīta un nedefinēta komūna. Tā ir "aizmugure", kuru ikdienā izjūtu gan virtuālajā, gan reālajā dzīvē. Jebkuram, kurš iesaistās bērna audzināšanā- gan mammām, gan tētiem, omītēm un opīšiem, būtiski just, ka neesam vieni šajā lielajā izaicinājumā- bērniņa gaidīšanā un audzināšanā.

Lai mēs visi šajā jaunajā sezonā tiekamies Māmiņu Kluba TV raidījumā  zilajos ekrānos katru svētdienu, kā arī sajūtu līmenī izjūtam atbalstu, jo tāds projekts kā Māmiņu klubs kas šajā dzīves posmā ir absolūti nepieciešama dzīves sastāvdaļa.Veidosim šo sajūtu kopā ik svētdienu rītos TV ekrānos kanālā STV Pirmā un citās sociālo mediju platformās. Mums viss izdodies! Kopā!”

Jaunajā sezonā raidījums, kā allaž, pievērsīsies mazuļu gaidīšanai, auklēšanai, attīstībai un jauno ģimeņu dzīvesstilam. Raidījuma veidotāji sola jaunas rubrikas par veselību un uzturu ģimenei, lielās intervijas ar sabiedrībā populāriem vecākiem, māmiņas skaistuma un stila rubrikas, ģimenes receptes, kā arī sekošanu līdzi, kā ar bērnu audzināšanu sokas daudzbērnu ģimenēm. Raidījums “Māmiņu Klubs” pirmajā raidījumā 6.oktobrī uz sarunu aicinās Kristīni Virsnīti, kas vadījusi “Māmiņu Klubu” teju 10 gadus un šobrīd devusies jaunos izaicinājumos.

Tiekamies 6.oktobrī plkst.9.20 STV Pirmā!