“Māmiņu brokastis” turpmāk katru mēnesi norisināsies modes un izklaides centrā "Rīga Plaza"

“Māmiņu brokastis” turpmāk katru mēnesi norisināsies modes un izklaides centrā "Rīga Plaza"

25. Sep 2020, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” sadarbībā ar “Māmiņu Klubu” turpmāk katru mēnesi norisināsies “Māmiņu brokastis” – izglītojošs ikmēneša lekciju cikls jaunajām un topošajām māmiņām. Vecākiem būs iespēja papildināt savas zināšanas speciālistu lekcijās, izmēģināt bērnu preču jaunumus, dalīties pieredzē, kā arī piedalīties konkursos un iegūt vērtīgas balvas.

Pirmajās šīs sezonas “Māmiņu brokastīs”, kas norisinājās 23. septembrī, apmeklētājiem bija iespēja satikt “Māmiņu Kluba” raidījuma vadītāju Rūtu Dvinsku, pilnveidot zināšanas par cilmes šūnām, bērnu acu un redzes veselību, uzzināt, vai bērna rūdīšanās procesu var sākt arī rudenī, saņemt praktiskus ieteikumus, kas palīdzēs ceļā uz vieglākām dzemdībām, kā arī rekomendācijas māmiņu fiziskajām aktivitātēm pēcdzemdību periodā.

“Mums ir patiess prieks, ka "Māmiņu brokastu" pasākumu sērija topošajām un jaunajām māmiņām atradusi mājvietu modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” – tieši šeit pirms vairākiem gadiem mēs aizsākām šī ikmēneša pasākuma rīkošanu. “Māmiņu brokastis” ir vieta, kur gūt jaunas zināšanas, uzzināt aktuālo bērnu preču jomā, piedalīties aktivitātēs un socializēties, satiekot arī citus vecākus. Lekciju un sadarbības partneru klāsts nav izvēlēts nejauši – tēmas aptver gaidību laiku un dzemdības, kā arī mazuļa pirmos dzīves gadus, tāpat runājam arī par to, kā kļūstot par mammu, neaizmirst par savām vajadzībām,” saka "Māmiņu Kluba" projektu direktore Baltijas valstīs Kristīne Damškalne

“Turpinām dažādot savu piedāvājumu ģimenēm, tāpēc izglītojošs lekciju cikls jaunajām un topošajām ģimenēm ir likumsakarīgs papildinājums tam. Ar ģimeni kopīgi pavadītais laiks ir liela vērtība, tāpēc uz šiem pasākumiem aicinātas ne tikai māmiņas, bet arī bērni, tēti, vecvecāki un citi ģimenes locekļi. Izglītojošas un izklaidējošas aktivitātes pasākumu laikā ne tikai stiprinās ģimenes locekļu savstarpējo saikni, bet arī veicinās izpratni par ģimenē notiekošajiem procesiem,” saka “CBRE Baltics” aktīvu pārvaldes direktore Iveta Priedīte.

Turpmāk “Māmiņu brokastis” katru mēnesi “Rīga Plaza”

"Māmiņu Klubs" uzsāk savu 16. sezonu - jaunajā sezonā katru mēnesi “Māmiņu brokastis” norisināsies modes un izklaides centra “Rīga Plaza” 1500 kvadrātmetru plašajā ēdināšanas zonā “Food Plaza” (2. stāvā). Izglītojošo pasākumu laikā tiks aktualizētas tēmas, kas saistītas ar bērnu un ģimenes veselību, veselīgu grūtniecību un palīdzību dzemdībās. Informāciju un atbalstu jaunajiem vecākiem sniegs dažādu sfēru speciālisti un eksperti. Aicinām sekot līdzi informācijai par plānotajiem pasākumiem, to programmu un reģistrāciju https://maminuklubs.lv/. Visi pasākumi ir bez maksas un uz tiem aicinātas gan topošās māmiņas, gan mammas ar bērniem, gan arī tēti un pārējie ģimenes locekļi. Pasākumu ietvaros paredzētas arī izklaides aktivitātes dažāda vecuma bērniem.

Visu pasākumu norises laikā tiks nodrošināti dezinfekcijas punkti drošai pasākuma norisei, kā arī ievērotas epidemioloģiskās drošības prasības Covid-19 izplatības mazināšanai.