Madariņa testē Topfer

Madariņa testē Topfer

14. Apr 2019, 17:14 Madaras mamma Madaras mamma

 

Madariņa katru rītu sāk ar putru un augļu biezenīti. Es, protams, par to esmu bezgala priecīga, jo aizvien vairāk un vairāk dzirdu, ka mazie no putrām sāk atteikties, mammām radot galvassāpes. Nenoliegšu, ka Madariņas ēdienkarte visas dienas garumā sagādā raizes. Parupēties ne tikai par to, lai ēdiens būtu daudzveidīgs, uzturvielām bagāts, bet arī garšotu Madariņai.

 

Mēs tikām pie iespējas izmēģināt divas Topfer putas - Pilngraudu speltas kviešu biezputru un Pilngraudu auzu biezputru, abas paredzētas mazuļiem no 6 mēnešu vecuma. 

 

Līdz šim Topfer putras Madariņa nebija mēģinājusi, tāpēc viņai tas bija kas jauns. Kā jau jebko, kas ir jauns, Madariņa izmēģināja ar lielu skepsi. Madariņa izjūt katru jauno garšo, sākotnēji pat atsakoties no jaunuma. Bet es neatmetu cerību un atkārtoti devu šīs putras pamīšus nedēļu. Rezultātā varu secināt, ka Madariņai ļoti garšo Pilngraudu speltas kviešu biezputra, pagatavota ar augļu biezeni. Diemžēl Pilngraudu auzu biezputra Madariņas garšas kārpiņas neiekaroja. 

 

Liels paldies, Topfer un Māmiņu klubam par iespēju testēt, nobaudīt un atrast garšīgāko jauno putru, kura nu jau iekarojusi Madariņas ēdienkarti.