Lieliska ziņa visām mammām un tētiem!

Lieliska ziņa visām mammām un tētiem!

11. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Yandex.Taxi Rīga sācis piedāvāt jaunu “Bērnu” tarifu – to iespējams izvēlēties aplikācijā, izsaucot taksometru. Visas automašīnas, kas darbojas jaunā tarifa ietvaros ir aprīkoti ar Lionelo Levi Plus bērnu sēdeklīšiem (pieļaujamais bērna svars — no 9 līdz 36 kg). Visi bērnu sēdeklīši atbilst Eiropas drošības standartam ECE R44/04 un ir piemēroti bērniem vecumā no 1 līdz 12 gadiem.

Katrs automašīnas vadītājs iziet papildu sagatavošanās kursu: viņi mācās pareizi uzstādīt un regulēt bērnu sēdeklīti, komunicēt ar vecākiem un pareizi reaģēt uz mazo pasažieru uzvedību.

Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka šis pats pieejamākais šāda veida piedāvājums Rīgā –brauciena cena praktiski neatšķirsies no parastā tarifa. Proti, taksometra nolīgšana izmaksās ne vairāk kā 1.71 EUR, bet pats brauciens – ne vairāk kā 0.36 EUR par kilometru un 0.13 EUR par vienu brauciena minūti. Piemēram, brauciens no skolās Krišjāņa Valdemāra ielā 65 līdz zooloģiskajam dārzam ir iespējams aizbraukt par 6.1 EUR, kas ir tikai par 1 EUR dārgāk nekā ar parasto tarifu.

Par braucienu iespējams norēķināties skaidrā naudā vai ar bankas karti, izmantojot aplikāciju.

Yandex.Taxi bez "Bērnu" tarfa Rīgā piedāvā arī tarifus "Ekonomiskais" un "Komforta".