1. MĀMIŅU KLUBA SARUNAS: Kāpēc NĒ mammu perfekcionismam?

27. Jan 2022, 06:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubam šis gads iesācies ar lieliem jaunumiem - komandai pievienojušās divas burvīgas mammas - dzīvesstila blogere un jaunā māmiņa Kristīne Beitika un eksperte ģimenes un pāru psiholoģijas tēmās - Līva Spurava! TV raidījums ieguvis arī jaunu formātu- katra raidījuma centrālā tēma ir lielā saruna par māmiņām, sievietēm, ģimenēm aktuālām tēmām. Bet tas vēl nav viss - turpmāk sirsnīgās sarunas ar Latvijā vadošiem ekspertiem un aktīviem vecākiem varēs baudīt arī PODKĀSTA formātā - skatieties Māmiņu Kluba lielās sarunas garākā formātā!

Podkāstu sēriju atklājam ar pirmo tēmu - Kāpēc NĒ mammu perfekcionismam? Kopā ar geštaltterapeiti, četru bērnu mammu, grāmatu autori un psiholoģijas zinātņu doktoranti Elīnu Zelčāni un mūziķi, divu bērnu māmiņu Martu Grigali.

Turpmāk Māmiņu Kluba YouTube kanālā skaties arī Lielās Sarunas:

-    Ēšanas traucējumi māmiņām. Kā sevi pieņemt un iemīlēt? -  kopā ar ēšanas traucējumu kouču, biedrības Būt Brīvai dibinātāju un māmiņu Annu Balodi un fitnesa entuziasti Niku Lindi.

-    Kā izveidot patiesi labas attiecības ar saviem bērniem? - māmiņu iedvesmotāja un podkāsta “Viens + Viens” veidotāja Laura Grēviņa un biedrības Tēviem veidotājs Lauris Bokišs.

-    Kāpēc nevar palikt stāvoklī jeb psiholoģiskā neauglība? - sieviešu grāmatu autores Ineses Prisjolkovas grūtais pieredzes stāsts ceļā pie bērniņa

-    Kur paliek sekss pēc bērnu ienākšanas ģimenē?

Un vēl un vēl! Katru nedēļu jauna lielā tēma, par kuru no sirds izrunāsimies, jutīsim līdzi, smelsimies noderīgus padomus un iedvesmu, jo laimīgi bērni ir laimīgiem vecākiem! Mācīsimies apzinātu vecāku lomu, ieskatīsimies sievietes un mammas psiholoģijas pasaulē, uzzināsim daudz vērtīga par pāru attiecībām!

Māmiņu Kluba YouTube kanāls ar garajām Lielo Sarunu versijām

un TV raidījums ar aktualizētām tēmām katru svētdienas rītu, kanālā STV Pirmā, plkst.09:20