Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Mana pirmā balle

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Mana pirmā balle

27. May 2019, 17:31 Melānija Melānija

Mūsu pirmā dzimšanas diena zaķīša lomā. Jeb dzimšanas diena kopā ar draudziņiem zaķīšiem! 
Tā kā 18.aprīlis bija zaļā ceturtdiena, tad bez mazākās domāšanas nolēmām šai ballītei dot zaķīša statusu un pamazām ieripot lieldienās. 
Tādēļ īsti neiespringām uz citiem varoņiem un multfilmu tēliem.
Paldies mīļajam Opītim un Omītei kas uzņēma mūs savā zaķīšu pirtiņā un palīdzēja uzburt mums šos brīnišķīgos svētkus. Krāsainus, skaistus un patiesi mājīgus un sirsnīgus svētkus ne tikai savam mazdēliņam, bet arī mums vecākiem. 

Esam patiesi lepni vecāki, jo Kārlītis  ir izaudzis varen brašs un gudrs bērniņš, kas jau pirms pirmās dzimšanas dienas  iesoļoja savā jubilejas mēnesī. Viņš no visas sirds liek mums katru dienu pasmaidīt arvien vairāk un iemīlēties no jauna lietās par kurām ikdienā aizmirstam. Viņš ir kā maza ūdenszāle kas iet pa straumi pretī jauniem piedzīvojumiem un izaicinājumiem. Itkā mazs cilvēciņš, bet patiesībā ir visa mūsu pasaule. Mūsu mīlestība, laime un nākotne.
Lai gan ir dienas, kad man gribās ārdīties, kliegt un pazust vismaz uz divām stundiņām, es tomēr cenšos savaldīties un iemācīt to arī Kārlītim. Šis nav bijis viegls gads, bet tas bija visskaistākais gads manā mūžā. Tik bagāts, tik krāsains un patiesi laimīgs kuru varēju pavadīt kopā ar mūsu mazo atvasīti. Un ziniet kas ir pats labākais? Tas ir tikai sākums...
 

Pirmā krāsainā ballīte!

 

Pirmais auto!

Mazo bērnu liellākais pārsteigums!

Gardā šokolādes kūka no ''Irlavas konditorejs"

Paldies mīļie!