Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Laižam uz Roju!

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Laižam uz Roju!

22. Mar 2019, 13:05 Melānija Melānija

 Bija pagājuši mūsu pirmie Ziemassvētku un tūlīt pēc tiem man atnāca lieliska ziņa facebook mājaslapā. Melānija- apsveicam ar laimestu. Luksus numuriņš un garda maltīte viesnīcas restorānā diviem. Urrā, Urrā, Urrā! 

Nesteidzīgi sākām plānot savas kopīgās brīvdienas. Lai gan es esmu mamma kas mājās var atpūsties un savu laiku neplānot, tad vīram ir gluži pretēji. Darba sezona ir sākusies un brīvā laika ir pavisam maz. Tad nu pagājušajā svētdienā mēs nolēmām izmantot šo lielisko iespēju un devāmies visi trīs uz Roju! Ierodoties viesnīcā bijām patīkami satraukti. Un kā liels pārsteigums bija laipnā uzņemšana, brīnišķīgais numuriņš un bērnam nepieciešamās lietiņas. Par visu bija padomāts, jo pirms braukšanas skaidri un gaiši minēju, ka būsim nevis divi, bet trīs. Pirmo reizi viesnīcas numuriņā atradās pārtinamais galdiņš ar visām nepieciešamajām kabatiņām visādiem sīkumiem. Miskaste ar vāciņu autiņbiksītēm, vienreizējais paladziņš un bērnu dvielīši. Skaisti saklāta bērnu gultiņa blakus vecāku gultai. Ieejot vannas istabā,zem izlietnes stāv tieši tāds pats podiņš kāds ir mūsu mājās, kā arī kāpslītis uz kura pakāpties mazgājot mutīti vai citas lietiņas.  Vai nav lieliski? Ir viss, ko vien var vēlēties. Šī  bija pirmā reize, kad padomāts ir ne tikai par lielajiem, bet arī par pašu mazāko viesnīcas apmeklētāju.

Izmantojot brīvo svētdienas pēcpusdienu devāmies nesteidzīgā pastaigā gar Roju. Šī gan nebija pirmā reize Rojā, bet vienalga interesanti un mīļi. Jo nav jau svarīgi kur Tu esi -galvenais ka esam kopā. Rojas mols, mazās šaurās ieliņas un pludmale. Arī martā tā izskatās ļoti skaista un sakopta. 
Pēc lietainās pastaigas devāmies atpakaļ uz numuriņu pārģērbties, jo laiks vakariņām. Garda, klusa, romantiska, mājīga un silta atmosfēra pie iekurinātā kamīna bija viss kas nepieciešams lai mēs relaksētos un aizmirstu par ikdienas maratonu ne tikai darbā, bet arī mājās. Šoreiz atkal tika padomāts par mūsu pašu mazāko zaķēnu. Blakus mums novietots barošanas krēsliņš un vis kas nepieciešams lai arī viņam kaut kas nonāktu puncītī. Atsevišķu ēdienu bērniņam nesūtījām, jo viņš nav īpaši izvēlīgs un ar lielāko prieku ēd visu, kas mammai un tētim šķīvī.

Vakarā, protams, piepildījām lielo vannu un ļāvām mazajam rausītim trakot uz nebēdu, jo ūdens viņam ļoti patīk. Pēc vannas Kārlis kā vienmēr spārda visādus jociņus, rāda interesantas grimases un veļas pa gultu neredzētos tempos. Bērns tik atvērts, tik brīvs un laimīgs. Un jāsaka atklāti mēs beidzot visi kopā no sirds smējāmies. Ikdienā viss cits reizēm šķiet svarīgāks. Vakariņas, trauki, māja, Tv un visi sociālie tīkli atņem mūsu laiku un enerģiju. Tas ir viens mirklis un Tu saproti, ka jau ir jāiet gulēt. Bet  šoreiz mums nebija jādomā par blakus lietām,  traukiem vai citiem nepadarītiem darbiņiem. Mēs bijām tikai viens otram.

Pat ja Tu neesi laimējis kādā konkursā iespēju atpūsties viesnīcā, es tomēr iesaku aizbraukt un ļauties šai burvībai. Aizmirst par apkārtējiem, par ikdienu un mājas darbiem. Ir nepieciešama šī atslēgšanās un brīvības sajūta, kad nav jādara nekas. Tu vari būt vienkārši lieliska mamma kopā ar saviem mīļajiem. Un ja reiz Tu dodies uz Roju, tad Viesnīca ''Rojas pērle'' ir īstā vieta kur ļauties brīvībai. Lieliska apkalpošana, skaists numuriņš, vis tīrs un sakopts. Es iesaku!