Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Dosim vēl vienu iespēju izvizināt mazulīti

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Dosim vēl vienu iespēju izvizināt mazulīti

28. Mar 2019, 12:55 Melānija Melānija

Atvadas no mūsu mīļajiem ratiņiem.

Nekad nebiju domājusi, ka tas būs tik grūti. Sirsniņa saskumst, jo 11 mēnešus tā bija mana bērna gultiņa, draugs un rotaļu biedrs. Mīļās mājas vēl maziņam esot, bet lielākam jau īsts kompanjons. Un ne tikai dēliņam, bet arī man, jo viņi atviegloja manu ikdienu. Ļāva dienā vairākas stundas atvilkt elpu un pastrādāt dārzā. Padarboties pa istabu vai vienkārši nedarīt neko. Garās pastaigas, veikala apmeklējumi un ballīšu troksnī arī mazulim slēptuve. Nu riktīgs draugs, kuru negribās laist vaļā. Taču ar prātu saprotu, ka līdz otram bērnam man jau gribēsies citus. Un tā pat, būs jāmeklē jauns īpašnieks. Vietas jau arī ir tik cik viņas ir, tādēļ atbrīvojamies jau laicīgi. Vietā esam iegādājušies pastaigu ratiņus, kas ir daudz kompaktāki un aizņem ļoti maz vietas. 

Lai ieliktu sludinājumu pie katra sīkumiņa ir jāpiestrādā. Tu nevari tā vienkārši ielikt bildi un iemest kādu linku no mājaslapas, kurā ir ratu apraksts. Tev ir godīgi jāpastāsta par kvalitāti, nolietojumu un defektiem. Lai rati būtu sirdij tīkami, protams, tie ir jāsakopj un jānomazgā. Arī bildei ir ļoti liela nozīmē. 

Taču ne par to ir stāsts. Pats interesantākais ir sludinājums. Vai esat kādreiz vienkārši palasījušas aprakstus? Ar kādu humoru tie tiek rakstīti? Nu, protams, ne visi, bet tie ir tik daudz un dažādi.  Citam tas ir gaužām vienkāršs, citam garlaicīgs, bet citam tik jauks, ka dēļ teksta vien jau gribās ratus iegādāties, pat ja Tev tos nevajag. Kāds izstāsta savu dzīves stāstu, kāds cits iesaista bērniņu. Cits to ieliek fantastiskā stāstā kopā ar aprakstu. Tie tiešām ir dažādi un sirdij ļoti tīkami. Citreiz pat šķiet, ka gribās ar cilvēku vienkārši satikties un sirsnīgi parunāties. 

Tirgoju savus ratiņus par ļoti saprātīgām un minimālām naudiņām. 

''Barletta Adamex ratiem laiks ceļot uz citām mājām un ieaijāt kādu mīļu mazulīti pirms miedziņa. 

Mans mīļais zaķēns ar šiem ratiem piedzīvojos neskaitāmas un pasakaini skaistas pastaigas. Pievarējis simtiem kilometru dodoties pastaigā tepat gar mājām, meža takām, jūru, dabas parkiem, pilsētām un arī, protams, laukiem. Šie rati ir piedzīvojuši man šķiet, ka pilnīgi visu. Agru pavasari, karstu vasaru, krāsainu rudeni un baltu ziemu. Gājuši kā tanks, caur ceļiem un neceļiem. Un tas ir pats, pats labākais! 

Ir jau arī dažas skādītes ar kurām nākas sadzīvot. Neklausa tās bremzes, ir visādi skrāpējumi un nobrāzumi uz rāmja. Ir arī kāds nolūzis sīkumiņš, bet tas vis netraucē doties garās pastaigās un baudīt skaisto dabu. Rati vairs nav jauni, bet tie savu funkciju pilda. Ir kārtīgi, tīri un skaisti. 

Klāt nāk silti cimdiņi vēsākam laikam, ratu soma, lietus plēve un vēl visādi sīkumiņi par kuriem vairs nav jādomā.''

Šādu sludinājumu ieliku facebook mājaslapā.

Ir ļoti daudz māmiņas kurām rati tiešām interesē. Un ir gatavas pat piemaksāt un braukt pakaļ kaut tūliņ. Līdz svētdienas vakaram esmu tos rezervējusi kādai jaunai māmiņai, kurai arī gaidāms aprīļa mazulis. Godīgi atzinos par defektiem. Nosūtīju arī bildes un nemānos, jo arī man ir svarīgi lai rati funkcionē un pilda savu uzdevumu. Lai ir tikpat mīļš un labs draugs, kāds tas bija man.
Brīnos par nekaunīgām māmiņām (piedodiet, ja kādu šis komentārs aizvaino) , kas ir gatavas darīt visu, lai es savu solījumu lauztu. Diemžēl tā nenotiks, jo es nedzenos pēc naudas. Vēlos, lai tie nonāk pie ģimenes, kam tie ir tiešām nepieciešami.