Lai samazinātu svīšanu autokrēsliņā

Lai samazinātu svīšanu autokrēsliņā

07. May 2016, 12:18 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Vasara ir lielisks laiks atpūtai, cēļojumiem, kad lielāko daļu laika pavadām svaigā gaisā, taču vasara ir arī laiks, kad parbraucieni automašīnā ir liels pārbaudījums vecākiem, jo bērniņi ļoti svīst.

Vēlētos padalīties ar savu personīgo pieredzi, kā es samazināju sev rūpes šajā jomā un Emīlija autokrēsliņā svīda stipri mazāk, vai vispār nemaz:

1. Autokrēsliņam nopirku kokvilnas pārvalciņu, kurš paredzēts dažāda veida autokrēsliņiem no 0-12kg, tas lieliski derēja un cena arī bija ļoti pieņamam, aptuveni 20eiro. Šadi mēs radām veselīgu vidi, lai krēsliņš pats par sevi nesakarstu un Mazajam kustoties, ādiņa pieskartos kokvilnai, kuras funkcija - ļaut ādai elpot.

2. Tad pa virsu šim pārvalciņam, liku īpašo autokrēsliņu ieliktnīti, kuram viena puse, kur ir mazuļa muguriņa, ir no 100% kokvilniņas, bet otra - īpašās šūniņas ( līdzīgi kā bitēm), kuras ļauj gaisam cirkulēt. Šim ieliktnītim arī cena nebija liela līdz 13 eiro.

Meitiņa tiešām svīda mazāk un pagājušajā vasarā neslimojām. Meitiņa automašīnā jutās ērti, neniķojās, neraudāja.

Iesaku arī citām mammām, kuras vēlas svīšanas problēmu atrisināt, pamēģināt šādi.

Šosezon šos produktus iespējams iegādāties arī pie mums, mūsu ģimenes veikaliņā ViKrEm par saprātīgām cenām un kvalitāte - lieliska.

www.vikrem.lv, vai arī veikaliņā A.Čaka ielā 99, pagrabiņā

20160507120959-85669.jpg

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 07. May 2016, 23:03 sandaiii

Tad varbūt cits ražotājs, kura produkts nav tik funkcionāls un kvalitatīvs