KONKURSS: Pastāsti par jūsu ģimenes pēdējā laika lielāko piedzīvojumu!

KONKURSS: Pastāsti par jūsu ģimenes pēdējā laika lielāko piedzīvojumu!

22. Dec 2017, 13:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lielā laime veidojas no maziem prieka mirkļiem, kas pavadīti kopā ar saviem tuvajiem cilvēkiem. Tieši tāpēc kopābūšanu ar mammu, tēti, brāļiem un māsām bērni atceras kā laimīgākos savas bērnības brīžus.

Neatkarīgi no tā, vai tā ir kopīga ēst gatavošana, došanās visiem kopā ar ragaviņām uz kalniņu vai arī kāds ģimenes pārbrauciens, tieši šie mazie mirkļi ieliek pamatus laimīgai bērnībai un visai turpmākajai dzīvei.

Padalies ar mums savas ģimenes pēdējā laika neaizmirstamākajā piedzīvojumā un laimē!

Tepat komentāros pastāsti:

Kas ir jūsu ģimenes pēdējā laika kopīgais piedzīvojums, kas gan lielajos, gan mazajos ģimenes locekļos raisīja prieku un laimi? Neaizmirsti pastāstīt, kāda loma šajā piedzīvojumā bija arī jūsu atvasītei.

Starp visiem komentāru autoriem izlozēsim vienu, kurš iegūs lielisku balvu jautrām rotaļām.

BALVA

LEGO® DUPLO komplekts Betmenlidaparāta piedzīvojums (10823)

20171220071042-92383.jpg

Jūsu bērnam ļoti patiks būvēt šo aizraujošo LEGO® DUPLO® Betmenlidaparāta piedzīvojuma rotaļu komplekty un palīdzēt Betmenam™ atrast nolaupītos dārgumus. Šajā komplektā jūsu supervaronim būs daudz ko darīt: sāc ar šāvienu no Betmenlidaparāta lielgabala, bet pēc tam nogrūd no slitkalniņa lejā Pingvīnu, pirms viņš paspēj aizmukt savā pīlīšauto. Iekļautas divas DUPLO figūras.

Laimīgo uzvarētāju paziņosim 29.decembrī.

28. Dec 2017, 08:42

Tā bija šī gada Eglīte dārziņā. Dēlam jau ir trīs gadi. Šogad vairs neslēpās aiz mammas muguras, bet kopā ar grupiņas bērniem visiem vecākiem skaisti sagatavoja uzvedumu: acīs skatoties un plati smaidot noskaitīja Ziemassvētku dzejoļus un dziedāja dziesmas. Tas tiešām raisīja aizkustinājuma asaras mammas acīs 😀.

28. Dec 2017, 08:13

Mūsu lielākais un aizkustinošākais piedzīvojums bija dēla pirmā eglīte dārziņā. Pasākuma pirmo daļu nekur nevējās iesaistīties un gribēja būt pie vecākiem, bet kad sākās bērnu priekšnesums - puika atvērās - nodziedāja dziesmiņu, dejoja un lielākais pārsteigums - skriešus metàs pie Ziemassvētku vecīša, lai noskaitītu dzejolīti - nenobijās un skaļi mikrafonā to noskaitīja. Zāle bija sajūsmā un mēs ārkārtīgi lepni, jo viņš bija pats mazākais no tiem, kuri saņēmās dzejolīti skaitīt. Mārtiņš 2,5 gadi.

Klintasmamma Klintasmamma 27. Dec 2017, 16:02

Lielākais piedzīvojums noteikti ir kopīga došanās uz mežu pēc eglītes. Šī tradīcija mūsmājās ir jau sen, bet meitiņai šis piedzīvojums bija 1.reiz. Tā kā laukos Ziemsvētku vecīts bija sarūpējis sniegu, tad nolēmām, ka būtu noziegums, ja mēs atstātu Klintu mājās, jo katram bērnam taču kārtīgi jāizbaua ziema. Paķērām līdzi arī ragaviņas un braucām pēc skaistākās eglītes mežā. Mazā sēdēja ragavās, nebeidzot jūsmot par sniegu un ik pa brīdim kāpjot ārā, lai kopā ar mums pētītu eglītes. Vaigi bija zemeņu sarkani, pēcpusdienas miegs salds, jo salds, eglīte izcili skaista!

24. Dec 2017, 16:32

pēc 4 mēnešu ilgas ciemošanās pie vecvecākiem laukos latgalē.. atgriešanās mūsu pirmajās MŪSU mājās Jelgavā! (laukos bij jāpadzīvo, jo iegādātajā miteklī nebija iespējams uzturēties visiem kopā un vēl ar 2 maziem bērniem!)
..pa šiem 4 mēnešiem mūsu tētis dzīvoja pilsētā, strādāja un vienlaikus arī viens pats remontēja mūsu mājas, lai uz Ziemassvētkiem mēs visi atkal būtu kopā Mūsu mājās.. bet galvenais kopā!
mazās bija ļoti priecīgas atkal redzēt savas mantas un nu beidzot viņām ir arī pašām sava istaba! ❤

sandux sandux 23. Dec 2017, 10:12

Pēdējais lielais piedzīvojums bija, kad mēs visi braucām uz SPA Lietuvā. Protams, jau pats brahciens bija izaicinājums, bet bērni bija sajūsmā gan par ūdeni, gan sporta spēlēm, kas arī mūs sagaidīja. Kauņā lielveikalā apskatījām Baltijā lielāko akvāriju, kurā peldēja haizivis. Turpat veikalā no otrā stāva varēja nošļūkt pa cauruli uz pirmo stāvu - tāpat par brīvu. Visiem patika!

23. Dec 2017, 00:21

Mūsu kopīgais pēdējais piedzīvojums bija svētdien! Tēta darbiņam bija eglītes pasākums, uz kuru devāmies jau otro reizi! Pirmajā pasākumā dēliņam bija vien divi mēneši, tāpēc tas bija tāds iesildīšanās mēģinājums, lai saprastu kas gaida mūs citus gadus! Pats pasākums notika kinoteātrī cinamon! Šobrīd Eliotam ir 1.2g , ļooooti patīk bērni un laiks ar tiem kopā, kā arī multenes.. tāpēc šis pasākums viņam bija sajūsmas pilns- izskraidīties kopā ar lieliem un maziem bērniņiem, doties rotaļās, jeb pareizāk, šogad vēl vērot rotaļas kopā ar rūķiem, kā arī pašā nobeigumā skatīties multeni uz lielā kino ekrāna! Vai cik labi uzvedās un visu filmiņu izturēja godam, bez niķošanās un kopīgi draiskojies ar citiem bērniņiem . Bijām lepni, priecīgi un redzējām arī bērna acīs prieku un sajūsmu par pasākumu 🎉

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 22. Dec 2017, 20:48

Tā kā tētis mums devies darba reisā, tad esam palikuši trijatā (es, dēliņš un suņuks). Mūsu kopīgais piedzīvojums bija pavisam nesen, kad abi ar mazo rotājām eglīti, pareizāk būtu teikt - es rotāju, bet viņš visus rotājumus ņēma nost - tas viņam šķita daudz jautrāk 😀 gala rezultātā eglītes rotāšanu atstājām uz nākamo dienu - tad uzliku lampiņas, kamēr dēliņš par tām priecājās, tikmēr saliku parējās mantiņas. Kad eglīte bija izrotāta, izslēdzu gaismu, dēliņš tad bija sajūsmā, sauca: "ooo". Pajautāju, vai viņš ir priecīgs, uz ko viņš (smaidot) atbildēja: "jā" 😀

22. Dec 2017, 17:21

Šorīt! Tas notika šorīt. Pamostos, izeju uz viessistabu, kurā vīrs ar dēlu uzlika eglīti un izpušķoja! Izrādās, vīrs jau vakar eglīti nopirka un paslēpa šķūnī. Šorīt bija man pārsteigums un bērnam lielie prieki.

Brīve Brīve 22. Dec 2017, 16:04

Mūsu pēdējā laika lielākais notikums bija, kad lielajā pirmssvētku steigā aizbraucām atpūsties uz Mālpils muižu. Bērni priecājās, ka nokļuvuši pilī, skaista vieta, lielisks restorāns, nedalīta vecāku uzmanība.