KONKURSS: Kuri ir Tavi mazuļa aprūpes TOP produkti?

KONKURSS: Kuri ir Tavi mazuļa aprūpes TOP produkti?

29. Mar 2019, 12:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs varam būt pateicīgi, ka mūsdienās ir tik daudzi produkti, kas atvieglo mazļu aprūpi - sākot ar mitrajām salvetēm, beidzot ar bērnu uzraudzīšanas rācijām un dažādām citām lietiņām, bez kurām ikdiena nu jau vairs nav iedomājama.

Piedalies konkursā un pastāsti, kuri ir Tavi TOP bērniņa aprūpes produkti?

Raksti komentāros vai arī iesūti blogu, pastāstot, kuri ir Tavi iecienītākie, noderīgākie un, Tavuprāt, vērtīgākie produkti, kas bērna aprūpi padara ērtāku un vienkāršāku! Dalies arī ar savām atsauksmēm par Huggies autiņbiksītēm un mitrajām salvetēm!

Starp visiem atbilžu autoriem portālā Māmiņu Klubs, kā arī mūsu Facebook lapā, 15.aprīlī noskaidrosim vienu laimīgo, kurš tiks pie ļoti praktiskas balvas!

BALVU FONDS

Dāvanu komplekts ar Huggies mitrajām salvetēm un ABC-Design barošanas krēsliņš!

 

Kripatiņa Kripatiņa 01. Apr 2019, 14:26

Mana bēbīša kopšanas produktu TOP 5:
Pampers autiņbiksītes;
Pampers Sensitive mitrās salvetes;
JOHNSON'S BABY Pure Protect dušas želeja;
JOHNSON'S BABY šampūns;
BUBCHEN krēms zīdaiņiem

Mamm.mamm Mamm.mamm 29. Mar 2019, 19:43

Divarpusgadnieka top līdzekļi ir Coslys zobu pasta (šī patīk labāk par Weledas). Mazgājoties vannai pievienoju vannas putas. Šobrīd esam iecienījuši Logona (liela pudele, no bio-eko klāsta sanāk lēts variants), bet patika arī Attitude, tām vairāk putiņu sanāk. Uz baseinu ejot Attitude putas (šampūns, kondicionieris, dušas želeja viss vienā).
Uz nakti un ārā ejot velkam Muumi autiņbikses-biksītes vai Huggies Pants ar Vāģiem. Ļoti patīk, ka uzzīmēta mašīna uz bikšelēm. Vieglāk arī uzvilkt/novilkt ejot uz podiņu.
Mitrās salvetes par vislabākajām mums esam atzinuši WaterWipes. Virsmaktīvo vielu neesamības dēļ labprāt izmantoju praktiski jebkur.
Krēmu vietā izmantoju Florame Bio mandeļu eļļiņu, dažkārt arī avokado eļļiņu.

filologe filologe 28. Mar 2019, 18:40

Beatrises (1,6 gadi) un Esteres (3 nedēļas) kopšanas līdzekļu TOP5:
1. Huggies autiņbiksītes Esterei un Huggies pants Beatrisei - mūsu favorīti, jo ir maigas, neizraisa aleģiju, kā arī nelaiž garām mitrumu.
2. Huggies aloe vera mitrās salvetītes vienmēr līdzi visos izbraukumos. Esam ļoti iecienījuši tiesi Huggies salvetītes, jo tās ir maigas, neizraisa alerģiju un lieliski notīra gan dibentiņu, gan arī mazās rociņas. Dažreiz salvetītes izmantoju arī mājas uzkopšanai, piemēram, putekļu slaucīšanai - ļoti ērti.
3. Sudocrem lieliski noder apsārtušam dibentiņam un Bepanthem krēms mazajai meitiņai sausās ādiņas kopšanai.
4. Happy dušas želeja, šampūns un eļļiņa lieliski noder abām meitiņām. Līdzeklīšiem ir patīkama, maiga smarža.
5. Weleda zobu pasta un Elmex zobu birste Beatrisei. Zobu pastai ir patīkama garša, līdz ar to meitiņa zobus tīra ar prieku. Zobu birstīte ir īpaši piemērota mazajām rociņām.

Iveria Iveria 26. Mar 2019, 18:22

Mūsu obligāto pirkumu sarakstā ir Huggies pants biksītes dēļ ērtuma un sava praktiskuma, kā arī Huggies Pure mitrās salvetes, kas palīdz ārpus mājas un arī saimniecībā.
Tā kā ziema un vējainais kaiks vēl negrib atkāpties, tad ļoti noder Bubchen Wind&Wetter Creme, ko smērējam uz vaidziņiem pirms ejam laukā.
Vēl viens must have produkts ir Esseks hidrogēls, ar ko mazulis tiek iesmērēt pēc vannas un nodēr arī vecākiem, ja gadās sausāka āda - ļoti ātri iesūcas un momentā mitrina sausu ādu. 😀