KONKURSS: Ko dāvināt bērnam 1. dzimšanas dienā?

KONKURSS: Ko dāvināt bērnam 1. dzimšanas dienā?

25. Jan 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Urā, jūsu mazulis jau nosvinējis 1. dzimšanas dienu? Iespējams, līdz dzimšanas dienai vēl nedaudz jāpagaida, taču jau esat izplānojuši, kā tā tiks svinēta. Lai arī kura no atbildēm ir stāsts par jums, aicinām tevi piedalīties konkursā un tikt pie lieliskas balvas, par kuru sajūsmā būtu ikviens mazais ķipars!

Garda torte ar īpašu noformējumu, bērna iecienītākie gardumi, skaisti izrotāta telpa, paši sapucēti un labs prāts. Protams, protams, kur gan bez dāvanām! Jau to izsaiņošana vien rada priekpilnus spiedzienus, kur nu vēl iepazīšanās ar uzdāvinātajām jaunajām rotaļlietām. 

Pirmā dzimšanas diena ir īpašs notikums, jo beidzot pēc tam, kad esat svinējuši mazās mēneša jubilejas, pirmais gadiņš jau aiz muguras. Neticami, ka tas pagājis tik ātri, un šajā laikā bērns apguvis tik pārsteidzoši daudz. Zini, vēl daudz, daudz priekpilnu notikumu priekšā! Vai esat gatavi?

Nāc uz Māmiņu Kluba Facebook un/ vai Instagram lapām un piedalies konkursā!

  • Komentāros pie konkursa dalies ar idejām, ko uzdāvināt bērnam 1. dzimšanas dienā?
  • Protams, neaizmirsti arī sekot līdzi Māmiņu Klubam, lai nepalaistu garām daudz vērtīgas informācijas par bērna attīstību.

Piedalies konkursā

FACEBOOK un/ vai INSTAGRAM

(piedaloties konkursā abās vietās, tu palielini savas izredzes laimēt)

KONKURSA BALVA

Līdzsvara velosipēds

Chillafish Bunzi Gradual Balance Bike

Chillafish Bunzi līdzsvara velosipēds ir unikāls līdzsvara velosipēds 2-in-1, kuram var mainīt režīmus no trīsriteņu uz divriteņu režīmu tikai dažās sekundēs. Iemāciet savam bērnam līdzsvaru spēlējoties un soli pa solim: sāciet ar trīsriteņu režīmu un tikai tad, kad jūsu bērns ir gatavs, pārslēdziet to uz divriteņu režīmu. Režīmus var pārslēgt tik bieži, cik vien tas ir nepieciešams.

Laimīgo uzvarētāju izlozēsim starp visiem konkursa dalībniekiem Facebook un Instagram un paziņosim 29.janvārī

Varde Varde 22. Jan 2021, 14:38

Rotaļu virtuve