Komentāru KONKURSS: Kā izklaidēt bērnu ceļā?

Komentāru KONKURSS: Kā izklaidēt bērnu ceļā?

19. Jul 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kuram gan nepatīk ceļot? Tiesa, ja brauciens ir garāks, jādomā idejas, kā mazākos braucējus ceļā izklaidēt, lai nebūtu garlaicīgi un ceļš šķistu īsāks un interesantāks. Tāpēc vecākiem atliek palauzīt galvu, ņemt ceļā līdzi dažādas spēles, rotaļlietas un aizraujošus stāstus.

Piedalies konkursā un laimē savam bērnam kādu no toyscity.eu foršajām rotaļlietām, kuras varēsiet ņemt līdzi arī savos ceļojumos!

Lai piedalītos konkursā:

  • Komentāros pastāsti, kā esot ceļā izklaidē savu bērnu? Norādi arī bērna vecumu!

BALVU FONDS

Puzzlika Izglītojoša puzle “Meža dzīvnieki”

Puzles sastāv no divām daļām un ir piemērotas bērniem no gada vecuma.

To ražošanā tiek izmantots tikai ciets ekoloģiski tīrs Eiropas presētais kartons, kas nav viegli salokams un neburzās. Mazulis var puzles aktīvi taustīt, un vecākiem nav jāsatraucas, ja mazais izdomās to arī “nogaršot”, jo tā ir no ekoloģiski tīriem materiāliem, savukārt izmantotās krāsas ir uz ūdens bāzes.

Rotaļājoties ar puzlēm, var atdarināt dzīvnieku balsis, aprakstīt katra dzīvnieka īpašības, parādīt vai viena dzīvnieka daļa ir pieliekama citām dzīvniekam. Ar puzlēm var rotaļāties jebkur!

***

Puzzlika Magnētiskā puzle “Lelle”,

kas piemērota bērniem vecumā no 3 gadiem. Komplektā ietilpst 8 dažādi kostīmi un ar to var spēlēties arī esot ceļā. Rotaļājoties ar lelli, izdomājiet dažādas situācijas un atbilstoši apģērbiet lelli, apgūstiet lomu spēles un attīstiet iztēli!

***

Cubika Spēle “2-1 Zivis”

Komplektā ietilpst 13 koka zivtiņas un makšķere, kā arī kartiņas ar dažādām spēlēm. Rotaļa būs piemērota bērniem no 1,5 gada vecuma.

Spilgtās, krāsainās, patīkami sataustāmās figūriņas būs lielisks didaktiskais materiāls runas attīstīšanai bērnam, viņa redzesloka paplašināšanai: var aprakstīt mazulim figūriņas, ar ko tās atšķiras (krāsa, forma). Vecākiem bērniem uzdevumu var padarīt sarežģītāku, piemēram, uzvērt katru otro figūriņu utt. Visas Cubika rotaļlietas tiek ražotas no augstākās kvalitātes skābarža un oša, kas aug ekoloģiski tīrā Karpatu reģionā.

Visām rotaļlietām ir Eiropas kvalitātes sertifikāti: https://toyscity.eu/lv/sertifikaadid

BALVAS DĀVINA

TOYSCITY.EU

Facebook : ToysCity.cubika.puzzlika
Instagram: toyscity_cubika_puzzlika

Konkursa uzvarētājus izlozēsim starp Māmiņu Kluba portāla un Facebook lapas konkursa dalībniekiem, tāpēc dubulto savas iespējas laimēt, piedaloties arī konkursā Facebook. Uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 31.jūlijā.

Zane Ģierte Zane Ģierte 30. Jul 2019, 13:09

Gustavam (8 gadi) un Gerdai (6 gadi) ceļā liekam meklēt dažādus objektus. Piemēram, māju ar zilu jumtu, elektrības māju, govis u.t.t. 😀
Kurš pirmais atrod,tas ir tās kārtas uzvarētājs un vāc punktus. Brauciena galā tiek apbalvoti ar balvām

Runner Runner 20. Jul 2019, 21:07

Dēlam 2g9men.
Parasti mēģinām braucienus ieplānot uz pusdienas laiku, ja tas neizdodas, tad talkā nāk kāds našķis - Rasēns pieniņš un kāds cepums. Parasti līdzi iesaku paņemt pāris mantas ar kurās arī sevi izklaidē. Pēdējā laikā daudz runājām un es atbildu uz jautājumiem, kā arī man jāsauc katras garām braucošās automašīnas marka 😀

Iveria Iveria 19. Jul 2019, 22:14

Dēlam ir 1 gads un 2 mēneši. Tieši esam atgriezušies no pirmā ceļojuma pa Latviju. Parasti garākos braucienos plānojām guļamlaikā, bet, kad pamodās vai bija jāturpina ceļš, tad līdzi biju sagatavojusi kādu našķi, augli, dārzeni un rotaļlietas - dziesmu grāmatiņu, kas skan, kārbiņas, kuras ir ar sarežģītākiem slēdžiem (dēlam ļoti patīk izjaukt dažadas lietas) utt.

filologe filologe 19. Jul 2019, 13:08

Vecākajai meitiņai ir gandrīz divi gadiņi, izklaidējam ar dažādām rotaļlietām un rādām dažādas lietas aiz loga. Mazākajai meitiņai ir 4 mēneši, viņa vēl nav jāizklaidē, jo brauciena laikā parasti guļ 😀

MadaraKa MadaraKa 19. Jul 2019, 10:30

Dēliņam Madaram ir 2 gadi un 2 mēneši. Lai gan viņam ļoti patīk vizināties gan ar mašīnu, gan autobusu, garākos pārbraucienos pacietības var pietrūkt. Tad mēs spēlējam spēli - ko es redzu? Piemēram, es pasaku, ka redzu zilu pudelīti, tad viņš meklē, kur tā ir, līdz atrod un parāda. Vai arī skatāmies pa logu, un mudinu viņu nosaukt, ko viņš redz - kokus, puķes, stabus, ja paveicas, tad arī kādus zvēriņus. Vēl laika īsināšanai mums noder dažādas pirkstiņu spēlītes - skaitīšana, noliekšana, likšana kopā. Galvenais - lai visiem jautri! 😀