Mazuļu un mammas ādas kopšanas līdzekļi: produktu testi

Mazuļu un mammas ādas kopšanas līdzekļi: produktu testi

19. May 2020, 00:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

DERMEDIC nomierinošs mitrinošs krēms EMOLIENT LINUM BABY, 100 g

DERMEDIC EMOLIENT LINUM BABY nomierinošs mitrinošs krēms. No pirmās dzīves dienas. - Sejai un ķermenim; - Ilgstoša mitrināšana, piesaistot epidermai ūdeni; - Papildina ādas lipīdu slāni; - Pretiekaisuma un pretniezes; - Nomierina ādu, palielina tās dabisko imunitāti; - Hipoalerģisks. DERMEDIC LINUM - sausai, ļoti sausai, atopiskai un alerģiskai bērnu un zīdaiņu ādas kopšanai. Dermedic dermakosmētika no LINUM baby sērijas nodrošina kompleksu un drošu risinājumu atopiskas ādas izraisītām problēmām no pirmās dzīves dienas.

BIODERMA barojoša dušas eļļa sausai ādai ATODERM HUILE DE DOUCHE, 200 ml

Dušas eļļas izmeklētais sastāvs, kurā ir 33% lipīdus papildinošu un mitrinošu vielu, intensīvi baro ādu, bioloģiski nostiprina ādas aizsargbarjeru, veicina mitruma saglabāšanos ādā un mazina savilkuma sajūtu. Pateicoties SKIN BARRIER THERAPY® patentētajam kompleksam, āda tiek pasargāta no baktērijām, kas rada kairinājumu. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Āda ir maigi un saudzīgi notīrīta, mitrināta un aizsargāta no baktērijām, kas rada kairinājumu. Eļļa ar vieglu hipoalerģisku smaržu. Teicama panesība uz ādas un acu apvidū; nekairina acis. Paredzēta lietošanai pieaugušiem, bērniem un zīdaiņiem uz sejas un ķermeņa. Hipoalerģiska, bez parabēniem, konservantiem, ziepēm, sulfātiem un krāsvielām. Uzņēmumā BIODERMA āda ir mūsu aizraušanās, kompetence un modelis. Novērojot ādas bioloģiskos procesus un analizējot to, kā tie dabiski norit vislabāk, BIODERMA rod iedvesmu izveidot ādas kopšanas līdzekļus, kas atjauno tās dabisko līdzsvaru un stiprina to. Tieši ādā BIODERMA ir radusi bioloģiskus un noturīgus risinājumus mūsu ādas veselībai un skaistumam.

BIODERMA saules aizsargpieniņš bērniem PHOTODERM KID SPF 50+, 100 ml

Pateicoties ekskluzīvai anti-UVA/anti-UVB dermatoloģisko filtru kombinācijai, Photoderm KID nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu apvienojumā ar iekšēju bioloģisko aizsardzību - CELLULAR BIOPROTECTION® patentēto kompleksu. Tas aktivizē dabiskās aizsargspējas un aizsargā šūnu DNS pret UV starojuma izraisīto bojājumu. Hipoalerģisks, bez parabēniem, oktokrilēna un smaržvielām. Āda ir optimāli aizsargāta no UV starojuma apvienojumā ar šūnu aizsardzību. Pieniņa gaiši zilā krāsa ļauj to uzklāt redzami un vienmērīgi visai sejai un ķermenim, tādējādi nodrošinot optimālu aizsardzību. Zilā krāsa izzūd drīz pēc pieniņa uzklāšanas. Krēmam ir maiga tekstūra; tas neveido taukainu kārtiņu un neatstāj joslas uz ādas. Uzņēmumā BIODERMA āda ir mūsu aizraušanās, kompetence un modelis. Novērojot ādas bioloģiskos procesus un analizējot to, kā tie dabiski norit vislabāk, BIODERMA rod iedvesmu izveidot ādas kopšanas līdzekļus, kas atjauno tās dabisko līdzsvaru un stiprina to. Tieši ādā BIODERMA ir radusi bioloģiskus un noturīgus risinājumus mūsu ādas veselībai un skaistumam.

BIODERMA intensīvi mitrinošs serums jutīgai ādai HYDRABIO, 40 ml

Hydrabio serums nodrošina bioloģiski pamatotu ādas mitrināšanu, pateicoties AQUAGENIUM® patentētajam kompleksam. Tiek veicināta akvaporīnu - starpšūnu ūdens kanālu sintēze, tie nodrošina ūdens cirkulāciju epidermas dziļumā, un nostiprināta ādas aizsargbarjera, tādējādi samazinot ūdens zudumu caur ādas virskārtu. Bagātināts ar glicerīnu un hialuronskābi, tas nodrošina nekavējošu un intensīvu mitrināšanu un lielu komfortu. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Āda paliek intensīvi mitrināta un atgūst komfortu. Piemērots visiem ādas tipiem. Neveicina poru aizsprostošanos. Ļoti laba panesība. Ar smaržu un īpaši atsvaidzinošu gela tekstūru. Hipoalerģisks, bez parabēniem.

BIODERMA rod iedvesmu izveidot ādas kopšanas līdzekļus, kas atjauno tās dabisko līdzsvaru un stiprina to.  BIODERMA ir radusi bioloģiskus un noturīgus risinājumus mūsu ādas veselībai un skaistumam.

PRODUKTU TESTI

PIESAKIES produktu testiem, rakstot produktutesti@maminuklubs.lv, kāpēc vēlies izmēģināt šos produktiņus!

* Produkti būs jāizņem Vīlandes ielā 1, Māmiņu Klubā līdz 22.maijam

**Atsauksmes būs jāuzraksta līdz 31.maijam ieskaitot maminuklubs.lv vismaz ar 5 fotogrāfijām.