Huggies Little Swimmer testiņš

Huggies Little Swimmer testiņš

11. Dec 2018, 00:17 Melānija Melānija

Beidzot, mums bija iespēja notestēt Huggies Little Swimmers autiņbiksītes. 
Vai var būt vēl tik superīgas autiņbikses ar kurām var doties plašajos ūdeņos un neraizēties par šmuci?  Vismaz līdz šim neesmu redzējusi neko labāku un neko praktiskāku par šīm.
Jau kopš Kārlīša dzimšanas esmu vienmēr vēlējusies viņu vest uz baseinu kur viņš varētu kārtīgi izņemties un iztrakoties. Bet līdz 7 mēnešu vecumam mēs to ne reizi tā arī neizdarījām. Neaizvedām bērnu uz baseinu, jo maliet baidījāmies. Lieli ūdeņi ir baidījuši mani vienmēr. 
Es neinteresējos un goda vārds nezināju, cik gan forši ir mazie bērnu baseiniņi kur ir labi ja līdz viduklim dziļš. 
Runājot par baseiniņu kuru mēs apmeklējām tad tur ūdentiņš mums bija līdz celim. Nu ļoti, ļoti droši, ja vien Tu esi kopā ar mīļo tēti plašajos ūdeņos, kur ir simtreiz foršāk par vannu. Mans bērns baseinā ir pilnīgi cits cilvēks! Viņš var vairāk par stundu ņemties, plunčāties un trakot pa ūdeni. Viņam nevajag ne ēst, ne dzert. Padodiet tik man to lielo ūdeni. 
Bet goda vārds, es nepirkšu vienas peldbikses bērnam, kurš stiepjas mērkaķa  ātrumā. Tādēļ šis variants ir PERFEKTS. Perfektas autiņbikses, kas ir ērtas, ļoti praktiskas un arī nav dārgas. Vienā iepakojumā ir 12 autiņbikses, tām ir nenormāli mīlīgs Disney ārējais izskats un tās maksimāli aizsargā pret noplūdi peldes laikā. Kā arī tās nemēdz uzpūsties. Ar šīm biksiņām mēs draudzīgi padalījāmies ar drauzdiņiem.
Mammas jums ir jāizmēģina! 

P.s. Pēc baseina apmeklējuma Kārlis cītīgi cenšas nopludināt visu vannas istabu. Un no nākošā gada, esam apņēmušies Kārli vismaz reizi nedēļā vest uz baseinu pļuņčāties.