Piesakies GMT Beauty pavasarīgo produktu testiem!

Piesakies GMT Beauty pavasarīgo produktu testiem!

25. Feb 2019, 10:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļās dāmas, laiks ikdienas skrējienā atvilkt elpu un padomāt par sevi, veltot mirkli savam skaistumam un labsajūtai kopā ar Latvijā radīto profesionālo kosmētiku GMT BEAUTY.

Āda ir tava skaistuma audekls, tavs sargs un dzīvības punkts, kurā ķermenis sastopas ar pasauli. Rūpēs par ādu jāiekļauj labākās un efektīgākās metodes, lai uzturētu ādas veselību un dzīvīgu skaistumu, atjaunotu, dziedētu  un saglabātu to.

GMT BEAUTY radīts, lai sniegtu tev tieši to: efektīvākie dabas elementi mijiedarbībā ar jaunākajām tehnoloģijām, aktivizēs tava ķermeņa dabiskās atjaunošanās spējas šūnu līmenī. Ikviena GMT BEAUTY produkta sastāvs ir radīts tik koncentrēts, ka acīmredama rezultāta sasniegšanai pietiks ar vienu pilienu.

Piesakies produktu testiem un iegūsti iespēju parūpēties par savu skaistumu par GMT BEAUTY! Lai pieteiktos testiem, raksti vēstuli uz produktutesti@maminuklubs.lv, norādot, kuru produktu vēlies testēt. Ar dāmām, kuras izvēlēsimies par produktu testētājām, sazināsimies vēstulē. 

Atceries, ka, piesakoties testam Tu apņemies pēc produkta saņemšanas divu nedēļu laikā iesūtīt savu atsauksmi par produktu!

 

PIEDĀVĀJAM TESTĒT

MĪKSTINOŠU UN NOMIERINOŠU SEJAS KRĒMU (SOOTHING & CALMING FACE CREAM)

Maigs, ādu nomierinošs un mīkstinošs krēms grūtniecēm un sievietēm, kuras baro bērnu ar krūti; samazina ādas jutīgumu un sausumu, kas ir tik raksturīgs šajā delikātajā periodā. Krēms atjauno ādas dabīgās aizsargspējas un nodrošina dziļu un ilgstošu mitrināšanu.

Lietošana: Nepieciešamo krēma daudzumu no rīta un vakarā uzklāt uz sejas ādas un iemasēt, kamēr pilnībā uzsūcas.

Galvenās aktīvās vielas: Babasu eļļa, Kviešu dīgstu eļļa, Naktssveces eļļa

 

ATJAUNOJOŠU KRĒMU ĀDAI AP ACĪM (RESTORE & LEVEL EYE CREAM)

Dziļi mitrinošs un ādas elastību atjaunojošs krēms, kas paredzēts lietošanai acu zonā sievietēm grūtniecības un zīdīšanas periodā, likvidē noguruma pazīmes un tumšos lokus zem acīm. Jaunākās paaudzes biotehnoloģijas stimulē kolagēna ražošanu, tā padarot ādu mirdzošu un gludu un izlīdzinot mīmikas krunciņas.

Lietošana: Nepieciešamo krēma daudzumu no rīta un (vai) vakarā uzklāt uz zonas ap acīm, maigi iemasēt, līdz pilnībā iesūcas ādā.

Galvenās aktīvās vielas: Sweltam, Gatuline expresion

 

NOMIERINOŠU ŽELEJU ĀDAS TĪRĪŠANAI (NON IRRITATING CLEANSING GEL)

Želeja jutīgas sejas ādas tīrīšanai grūtniecības un zīdīšanas periodā ne tikai attīra un mīkstina ādu, bet arī mazina tās pārmērīgu jutīgumu. Tās aktīvo vielu sastāvs baro un mitrina ādu, uzlabojot sejas ādas elastīgumu un hidrolipīdu mantiju. Piemērota lietošanai acu zonā un dekoratīvās kosmētikas noņemšanai.

Lietošana: Nelielu želejas daudzumu uzklāt uz sausas vai mitras sejas ādas, uzputot un noskalot.

Galvenās aktīvās vielas: Pentavitin, Quillaja Saponaria Extract

PRETCELULĪTA ŽELEJU GRŪTNIECĒM (ANTI-CELLULITE GEL FOR PREGNANT WOMEN)

Īpaša želeja jaunajām māmiņām, droša, paredzēta lietošanai grūtniecības un zīdīšanas periodā. Produkta sastāvā iekļauto dabīgo ekstraktu komplekss palīdzēs cīņā ar tūsku, lieko ķermeņa apjomu un šķidruma uzkrāšanos audos.

Lietošana: No rīta un (vai) vakarā uzklāt uz celulīta skartajām zonām.

Galvenās aktīvās vielas: Zaļās tējas ekstrakts, Aļģu ekstrakts, Zirgkastaņas ekstrakts, Efejas ekstrakts

EĻĻU AR ČIA SĒKLU EKSTRAKTU STRIJU VEIDOŠANĀS RISKA NOVĒRŠANAI (NO STRETCH MARKS OIL WITH CHIA OIL)

Divpadsmit dabīgo eļļu un čia eļļas aktīvo sastāvdaļu kombinācija, kas bagātināta ar nepiesātinātajām taukskābēm, uzlabo ādas elastīgumu un efektīvi cīnās pret striju veidošanos grūtniecības un zīdīšanas periodā. Eļļa mazina ādas jutīgumu, bagātīgi mitrina un baro ādu, neļaujot tai kļūt sausai un padarot to samtainu.

Lietošana: Šī eļļa ir lielisks līdzeklis striju novēršanai grūtniecības un zīdīšanas periodā. Piemērota ķermeņa ādas ikdienas kopšanai. Ieteicams eļļu katru dienu pēc dušas uzklāt uz mitras ādas.

Galvenās aktīvās vielas: Čia eļļa

WWW.GMTBEAUY.COM