Ģimenes stafete kopā ar CROCS

Ģimenes stafete kopā ar CROCS

06. Jun 2019, 00:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ģimenes dzīvesstila blogeres un PR aģentūras vadītājas Paulas Rozes ikdiena paiet lielā steigā, kā jau vairumam mūsdienu cilvēku, tāpēc šķiet īpaši svarīgi izmantot gaišos un garos vasaras vakarus, lai pavadītu laiku kopā ar ģimeni. Šoreiz zīmols CROCS izaicināja Paulu un viņas ģimeni vienu darba dienas vakaru pavadīt ārpus mājas, izdomājot kādu interesantu un atraktīvu spēli, ko varētu uzspēlēt kopā ar bērniem.

Tā, kā Rožu ģimene ir sporta cienītāji, kā arī CROCS apavi ir iecienīta izvēle jau vairāku gadu garumā gan bērniem, gan pieaugušajiem, tad nebija divu domu, ka tā būs stafete piemājas parkā, izmantojot CROCS apavus par šķēršļu joslu. Kā var manīt, gadu gaitā ir iekrājusies paliela kolekcija un tāpēc nebija nekādu problēmu izdomāt spēli, lai visi kopā pavadītu vienu sportisku un mazliet neierastu vakaru ārpus mājas un izmantotu tajā gandrīz visu iekrāto apavu kolekciju. Protams, vairums no apavu pāriem jau ir nedaudz par mazu, tāpēc drīz tie dosies apdzīvot citas pēdiņas, tomēr izvēle ir acīmredzama, īpaši, kas attiecas uz gumijas zābakiem – Crocs ir bijis favorīts.

Noteikumi ir visvienkāršākie pasaulē – no vēlamajiem priekšmetiem tiek uzbūvēta stafetes trase, tiek izdomāti uzdevumi, kas jāveic pie katra priekšmeta, piemēram, pārlēkt pāri, apskriet riņķī, pietupties un spēle būs izdevusies uz visiem simts. Tādējādi ģimene ir gan kopā pavadījusi laiku, gan pasportojusi, gan arī vienkārši pabijuši svaigā gaisā!

Kādi ir jūsu iecienītākie ģimenes laika pavadīšanas veidi vasarā?