Forum Cinemas ielūdz uz īpašo ģimenes seansu animācijas filmai “Spārnos”

Forum Cinemas ielūdz uz īpašo ģimenes seansu animācijas filmai “Spārnos”

19. Dec 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kinoteātrī Forum Cinemas 20. decembrī plkst. 18:00 noritēs īpašs seanss ģimenēm, lai atzīmētu jaunākās Illumination animācijas filmas “Spārnos” nonākšanu uz lielajiem ekrāniem. Biļetes uz pasākumu vēl pieejamas.

Trešdien, 20. novembrī, Forum Cinemas aicina lielos un mazos skatītājus uz kino vakaru ģimenēm. Pasākuma ietvaros būs iespēja uz Baltijā lielākā kino ekrāna PEPSI vērot iepriekš lielu atzinību guvušo filmu “Minioni” un “Super Mario brāļi” veidotāju, studijas Illumination, jaunāko darbu – multfilmu “Spārnos”. Tāpat skatītājus gaidīs pārsteigumu aktivitātes sadarbībā ar izplatītāju Labs Kino, jautājumu un atbilžu konkurss no Lielā Viktorīna un lieliskas balvas no XS Rotaļlietas, Egmont Latvija un Brain Games. Pasākuma informatīvie atbalstītāji – Māmiņu klubs.

Filmas galvenie varoņi ir meža pīļu ģimene, kura atskārst, ka ir iestrēgusi rutīnā. Kamēr tētis Maks ir apmierināts ar to, ka viņa ģimene mūžīgi peldēs dīķī, mamma Pema vēlas parādīt visu pasauli saviem bērniem — dēlam Deksam un meitai Gvenai. Kad migrējoša pīļu ģimene piezemējas viņu dīķī ar aizraujošiem stāstiem par tālām vietām, Pema pārliecina Maku doties ģimenes ceļojumā caur Ņujorku - uz tropisko Jamaiku!

20. decembra īpašajā seansā ģimenēm filma “Spārnos” būs skatāma latviešu valodas dublāžā. Biļetes uz seansu nopērkamas Forum Cinemas mobilajā lietotnē, mājaslapā forumcinemas.lv un kinoteātra biļešu kasēs.

REZERVĒ VIETU ŠEIT->>>