Facebook KONKURSS: Piedalies un laimē LEGO DUPLO!

Facebook KONKURSS: Piedalies un laimē LEGO DUPLO!

09. Oct 2018, 21:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rotaļas ar LEGO DUPLO spēj aizraut. Mazajam spēlējoties kopā ar māmiņu vai tēti, būvējot no klučiem un iejūtoties lomās, laiks paskrien nemanot. Un, atzīsiet, tas ir lielisks un kvalitatīvi kopīgi pavadīts laiks, ko mazais atcerēsies arī vēlāk.

Mēs, Māmiņu Klubs, aicinām pavadīt laiku kopā ar bērniem un, piedaloties mūsu jaunajā konkursā, laimēt neaizmirstamām rotaļām LEGO DUPLO!

Lai piedalītos konkursā:

  • Dalies publiski ar video;
  • Esi Māmiņu Kluba lapas sekotājs;
  • Ja vēlies, komentārā atzīmē citus tētus un mammas, lai arī viņi smeltos idejas jautrām rotaļām ar mazo.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Starp visiem konkursa dalībniekiem 17.oktobrī izlozēsim divus uzvarētājus, kuriem dāvināsim

LEGO® DUPLO® (10847) Ciparu vilcienu

LEGO® DUPLO® Ciparu vilciens ir raiba iepazīšanās ar cipariem un skaitīšanu. Mazulim ļoti patiks būvēt un pārbūvēt šo ducīgo vilcieniņu, vienlaikus mācoties pazīt ciparus! Komplektā ir arī divas bērnu DUPLO figūras un kaķēna figūra, un tas sniedz nebeidzamas iespējas ar prieku būvēt, braukt un mācīties. DUPLO klucīši ir īpaši izstrādāti, lai mazajām rociņām ar tiem būtu droši un ērti darboties.

LEGO® DUPLO® (10572) Daudzfunkcionālo rotaļu kārbu

LEGO® DUPLO® jautrajā daudzfunkcionālajā rotaļu komplektā ir iekļauti DUPLO klucīši, kas ļauj radoši rotaļāties un gūt prieku, būvējot atkal un atkal. Komplekta galvenā detaļa ir ratu pamatne ar noapaļotām malām un riteņiem, kas tiešām griežas. Šajā daudzpusīgajā komplektā ir iekļautas arī 2 atveramu logu detaļas, jauks suns un numurēti klucīši ar atbilstoši izrotātiem klucīšiem, kas jūsu bērnam ļauj attīstīt skaitīšanas prasmes. Lai radītprieks būtu vēl lielāks, pievienoti arī papildu klasiskie DUPLO klucīši. Iekļauta zēna DUPLO figūra.