Evertiņam jau 1!

Evertiņam jau 1!

16. Mar 09:44 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Evertam viens! ✨🎉

Jeb, viens brīnišķīgs gads arī mums, kā divu dēlu vecākiem! 

Nenoliedzami, šis bija sajūtās un pieredzē savādāks gads kā ar pirmo bērniņu. Liekas, ka šis paskrēja vēl ātrāk, kā pirmais gads ar lielo brāli! 

Es ilgi dīloju ar sevi un apsvēru visus “➕” un “➖” kā vēlos svinēt Everta pirmo dzimšanas dienu.. 

plānojot un taisot vērienīgu lielu ballīti ar radiem, draugiem un maziem draudziņiem, vai to nosvinēt tā mierīgi , klusi, tikai mūsu ģimenes lokā.. 

visiem jau zināms, kā pēdējie ,daudzie 😄, mēneši pagāja ne tajā vieglākajā Evertiņa periodā, tāpēc manī tiešām nepietika kapacitātes izplānot lielo ballīti un sapratu, ka nemaz tā īsti to lielo balli šobrīd nevēlos! Tās lielās ballītes bumbu baseinos un tml mēs vēl paspēsim, oi - kā paspēsim! 

Es gribēju tā tiešām mīļi, bez steigas, bez stresa, bez milzu darbiem un pienākumiem nosvinēt mūsu kopīgos pirmos svētkus, jo šie svētki ir īpaši mums visiem četriem! 

Katram jauna loma ģimenē ❤️

Vēlējos, lai īstajā dzimšanas dienas datumā esam tikai mēs, mierā, klusumā , patiešām izbaudot kopā būšanu un svētku sajūtu✨

Un man tas izdevās! Es patiešām izbaudīju šos svētkus un kas galvenais - NENOGURU, kā tas mēdz būt pēc lielajām ballītēm! 

Ēdot brokastis es Edgaram teicu, ka man looooti patika šie svētki! Es tos tiešām izbaudīju ✨❤️

Sēžot džakuzī vienu brīdi divatā ar Eliotu , kamēr tētis midzināja Evertu pēdējam napiņam, es Elim jautāju, vai viņam šeit patīk?! Un viņš atbildēja, ka Evertam sanāca forša dzimšanas diena, un viņš gribētu šādu dzimšanas dienu arī sev ❤️❤️

 

Ak! Svinēt svētkus ir tiiiiiik forši! ✨🎉

 

Kā Tev patīk svinēt svētkus, lielā ballītē vai mazā mīļāko cilvēku lokā?