Diena mammām

Diena mammām

29. Mar 2019, 01:01 Elīzas mamma Elīzas mamma

Nosaukums uzreiz liek domāt-“O, mammas izgājušas bez bērniem atpūsties, izklaidēties vai vismaz iepirkties..!?”
Bet nē. Ne šoreiz. 
Šoreiz bija citāda diena mammām, pateicoties “Laumiņas rezidencei ”. Mums, četrām mammām bija iespēja nokļūt baltā pasakā, jeb pilnīgi baltā milzu izmēra bumbu baseinā un atcerēties bērnību kopā ar mūsu mazajiem! ?

Kā tad mēs tur nokļuvām? Kā atklājām šo vietu? - viena no manām aprīlēnu mammu draudzenēm bija dikti veiksmīga un laimēja fotosesiju “Laumiņas rezidences” bumbu baseinā. 
Un mums, pārejām mammām, par lielu prieku izdomāja, ka tā varētu būt mūsu kopīgā fotosesija! Beidzot visām četrām kopā un, protams, ar visiem mūsu mazajiem aprīlēniem! ♥️?

Nenoliegšu, ka jau pati gatavošanās mums bija nedaudz satraukta- ko vilkt? Kā mazo ģērbt? Ko ar matiem? ( jo nu mammas karru dienu tomēr neiet bildēties, vispār salīdzinoši retāk ir iemesls uzposties! Un, ja tā padomā, kad vispār ir pirkts kaut kas jauns SEV nevis mazajam???..) tā nu saposāmies kā nu katra mācējām un devāmies. 

Pirmais iespaids burvīgs. ? Sieviete,kas mūs sagaidīja- nu nezinu, vai vēl laipnāka, smaidīgāka, atsaucīgāka un viesmīlīgāka vispār varēja būt!? - kafija (ar/bez pienu/cukuru..?), vafelītes, saldumiņš .. un vispār man tak mašīnu atļāva piebraukt pie pašām durvīm (Elīza bija pa ceļam aizmigusi un kamēr gaidījām fotogrāfi tā varēju viņu uzmanīt no telpām). ☺️

Diena bija saulaina, ieradās fotogrāfe un nu tik jautrība varēja sākties!??‍♂️

Visas četras ar mazajiem baseinā iekšā! ? Un nē, tas nemaz nav tik viegli kā liekas. Pārvietošanās pa lielizmēra bumbu baseinu ir daudz grūtāka nekā varētu iedomāties ?. Goda vārds! Pat bez mazajiem! Bet mums katrai savs (+/- 10kg) mazulis padusē un brienam pa baseinu skaistu bilžu meklējumos! ??? 

Nu bet kas tā bija par jautrību ! ?Labi, mazajiem kā nu kuram un kā kurā mirklī (baseins ir diezgan dziļš un mazo palaižot vaļā, viņš pamazām grimst iekšā bumbās) 
Bet mammām!!! Kā mēs, mammas, nosmējāmies! Sen nebiju tik daudz un sirsnīgi smējusies. 
?♥️

       

 Un jautrība savu kulmināciju sasniedza, kad jau pieminētā laipnā dāma “uz mirklīti” pieskatīja VISUS ČETRUS mazos rakarus vienlaicīgi!  Tikmēr mammām tika dota iespēja pāris kopbildēm bez bērniem. Tikai mammām vien! Iedomājaties!? ?
Ai, nu, protams, ka nesanāca tikai “uz mirklīti”, tā lēkšana bumbās kopbilde līdz ar daudz un sirsnīgiem smiekliem nedaudz  ievilkās... no mirklīša nemanot pārtapa par kādām minūtēm 15!??‍♀️
Bet laipnā dāma visu šo laiku dikti veiksmīgi tika galā ar mūsu ČETRIEM mazuļiem !  ♥️ Paldies! 

 
 

Tagad ar nepacietību gaidām bildes un es no visas sirds ticu, ka nu nevar nebūt foršas bildes , jo tāds pozitīvisms tur virmoja gaisā! ?Tāds (galvenokārt mammu) prieks! ?
Ka nu vienkārši ir jābūt labi! Būs labi! ?

Un galu galā. Galvenais taču, ka tā bija varen’laba, superīgām sajūtām pildīta diena, un to mēs nekad neaizmirsīsim - ar vai bez bildēm! ☀️ 

Vissiltākās bučas, Tev, Melānij, ka paņēmi mūs līdzi! ?
Un, protams, arī “Laumiņas rezidencei” ar jauko vadītāju un fotogrāfi par šo iespēju, veiksmīgo lozi mūsu draudzenes labā un superīgo uzņemšanu! Mums mammām tas tiešām daudz nozīmēja! ♥️