Čau, vasara!

Čau, vasara!

30. Jun 2019, 22:07 Madaras mamma Madaras mamma

Mēs Tevi ļoti gaidījām! Šogad Tu mums ļoti patīc! Madariņa nu jau pati savām kājiņām skrien un iepazīst lielo pasauli. Te jauns draugs rotaļu laukumiņā, te putniņš uz soliņa, kurš pieprasa cienastu. Un prieks par katru saulaino dienu!

Un, hey, mēs taču jūliju pavadīsim ārpus Rīgas! Turpināsim pētīt dabu, meklēsim miljono bizbizmārīti, kādu zirneklīti, smaržosim puķītes, pīsim skaistus vainadziņus, omas dārzā meklēsim zemenītes, zirnīšus un citus gardumus. Noteikti atkal aizbrauksim uz jūru, jo tas gaiss tik ļoti, ļoti labs, tas ūdentiņš tik ļoti, ļoti foršs. Gribam aizbraukt kamieļus apskatīt, zaķīšus pabarot, uz siena ruļļa uzsēsties.

Un noteikti skriesim atkal pa pagalmu pakaļ tiem nebēdnīgajiem ziepju burbuļiem, kuri te ir, bet te jau vairs nav! Un vispār mēs izbaudīsim bērnību. Madariņa pirmo reizi, bet mēs citi...tie, kas Madariņai apkārt, mēs izbaudīsim viņu atkal! Un ir tik labi tur, tajā bērnībā, atkal pabūt, ieraudzīt pasauli tām bērna acīm. Meklēt niekus un sīkumus, kuri patiesībā pasauli veido tik skaistu, tik lielu, tik bagātu un tik... ļoti katram savu.