Ar mazuli arī TAXĪ droši!

Ar mazuli arī TAXĪ droši!

09. Jan 2019, 18:33 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Sākšu ar to - ka esmu super nedraudzīga sabiedrisko transportlīdzekļu lietotāja!

Pirms Eliota piedzimšanas, ne reizi nebiju braukusi Rīgā ar sabiedrisko transportu! Kāpēc?  Iedomājos, ka tur pilns ar nepatīkamiem tipāžiem, protams, ir arī pilnīgi normāli cilvēki kuri dodas savās darba gaitās utt.. (Bet mums katram jau savi tarakāni galvā, man tie ir šādi) Visbiežāk transporti piebāzti līdz malām..- nu kautkā nav priekš manis! Patiesībā, Eliots arī nekad nebija ticis pie "ekstras" braukt lielajā autobusā vai trolejbusā, kas kursē tepat gar māju un redzam katru dienu, līdz vienai dienai, divu gadu vecumā - tas tik bija piedzīvojums viņam! Bet labi, ko par mani "tarakāniem"..

Šoreiz gribēju padalīties lieliskās atsauksmēs par TAXIFY izmantošanu!

Tākā ikdienā mēs ar Eliota tēti izmantojam katrs savu mašīnu, līdz šim arī nebija nepieciešamība ar taxi vai sabiedrisko transportu un bērnu kur pārvietoties.. taču, vienmēr pienāk pirmā reizi, kad vajag! Tāda bija arī šodien!

Kad mūsu mašīna galīgi nebūtu izdevīga šodien, kur galamērķī mums ir tikai maksas stāvvietas, un uzkavēšanās ir varen ilga, tad varētu sanākt ļoti dārgi maciņam, tāpēc, izlēmām par braukšanu ar taxi! Izvelējāmies taxify!

Vai zināji, ka viņi piedāvā lielisku iespēju- uzaicinot draugu, jūs katrs dabūnat savā taxify kontā 10€ braucienam ar šo kompāniju? Līdz ar to, man šis brauciens šodien izvērtās bez maksas!

Bet kāpēc es vispār šo rakstu!?

Jo vakar runājot ar vīra kungu, kā labāk un ērtāk mums tik līdz centram ar Eliotu un atpakaļ , daudz un dikti diskutējām! Manī bija arī bažas par to, vai tas būs droši- respektīvi , vai taxify piedāvā iespēju bērniņu pārvadāt autosedeklītī, jo loģiski, savu līdzi, lielo krēslu 9-36kg, neņemšu, jo pēc tam nav kur nolikt! Mani patīkami pārsteidza, ka piebraucot, vadītājs pats, pat pirms manis pajautāja, vai vēlos bērnam sēdeklīti! Teicu- super, jums ir? Protams gribēšu! 

Vai nav lieliska iespēja bērnu pārvadāt arī taksometrā droši? Es tiešām nezinu, vai šāds pārsteigums ir tikai man par šo iespēju, varbūt, ka šādu opciju piedāvā arī citas taksometru firmas? Tākā šis mums bija ar Eliotu pirmais kopīgais taksometra brauciens, mani tiešām patīkami tas pārstreidza!

Ikdienā, kad arī dažādu iemeslu dēļ nebraucu ar savu automašīnu, izmantoju Car Guru pakalpojumu- ja kādam šis ir jaunums, tad šī ir iespēja izīrēt auto un atstāt jebkurā vietā, arī maksas stāvvietā, bez maksas! Diezgan arī izdevīgs piedāvājums, ja rēķinam,  ka aizbraucot ar savu auto būs vēl jāmeklē maksas "parkings" utt. Šobrīd, Car Guru, gan vēl nav izaudzis tik tālu, un autokrēsliņš viņu mašīnā pagaidām nav pieejams! Bet, iespējams, arī tas viņiem ir padomā! Tad noteikti šo pakalpojumu izvēlētos biežāk un kopā ar bērnu :)

 

Vai Tu ikdienā ar mazo arī izmanto taksistu pakalpojumus? Ar mazuli, kurš vairs nav mazajā krēsliņā pārnēsājams līdzņemšanai, bet jau nopienākā krēsliņā, kuru iespējams tik kompakti nav paņemt līdzi?

Ja jā! Varbūt vari padalīties atsauksmēm - cik droši kādā citā kompānijā attiecas ar pārvadāšanu tieši mazākos pasažierus, vai ir padomāts par autosēdeklīti? Man noteikti var noderēt tavs ieteikums :)