Ar Marsiešiem 8.jūnija vasaras festivāls būs izdevies!

Ar Marsiešiem 8.jūnija vasaras festivāls būs izdevies!

07. May 2019, 16:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau piekto gadu Marsieši būs Māmiņu kluba Vasaras festivāla lielākais draugs. Vitamīnu un minerālvielu komplekss MARSIEŠI, ik gadu rūpējas par to, lai ikvienam festivāla apmeklētājam būtu iespēja izbaudīt kosmosa spēku un iegūt nepieciešamo enerģiju dažādo festivāla aktivitāšu baudīšanai.

Visas dienas garumā bērnu vitamīnu Marsieši stendā varēs tikt pie brīnišķīgiem piemiņas foto - īpašajā Marsiešu foto stūrītī, kopā ar īstu ciemiņu no tālās Marsiešu galaktikas. Tāpat katram Marsiešu stenda apmeklētājam būs iespēja pagatavot sev īpašu piemiņas dāvaniņu!

20180605130443-95964.jpg

Festivāla laikā būs iespēja atrast arī saviem bērniem piemērotāko vitamīnu un minerālvielu kompleksu, kurus festivāla laikā būs iespēja gan nogaršot, gan iegādāties par īpašām cenām. 

Arī ikdienā viņu var sastapt tepat, virutālajā pasaulē, piemēram - ŠEIT>>>, kur  var iepazīties gan ar bērniem piemērotiem vitamīniem, gan dažādam interesantām aktivitātēm vai spēlēm, kuras ir ļoti noderīgas ikdienā, kad aprūkstas ideju bērnu izklaidēšanā.

20180605124728-40727.jpg

PALDIES, MARSIEŠI, KA BIJĀT KOPĀ AR MUMS FESTIVĀLĀ! 

Gaidīsim tikšanos nākamajā gadā! 

Marsieši ir vitamīnu un minerālvielu komplekss bērniem, kas satur svarīgos vitamīnus, minerālvielas un citas aktīvas vielas, kas nepieciešamas bērnu augšanai un attīstībai. Ir noteikti jāatceras, ka Marsiešu vitamīnu, lai arī cik garšīgi tie nebūti, tās nav končas, bet gan uztura bagātinātāji, kuri  vienmēr ir jālieto vecāku uzraudzībā.  Kā arī der atcerēties, lai gan Marsiešu vitamīni ir lielisks palīgs vecākiem, jo satur visus labos un nepieciešamos vitamīnu un minerālvielas, tie noteikti neaizstāj veselīgu uzturu.

Marsieši ir bērnu iecienītākie multivitamīni visā galaktikā! 

Māmiņu klubs