6 bērnu pasākumi jautrākai nedēļas nogalei

6 bērnu pasākumi jautrākai nedēļas nogalei

21. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā atrast pašu piemērotāko pasākumu nedēļas nogalei, ko pavadīt kopā ar ģimeni? Tālu nav jāmeklē, esam Tev sagatavojuši foršāko pasākumu izlasi, no kuras būs ko izvēlēties pat pašiem prasīgākajiem bērniem. Kopumā veseli 6 pasākumi, ieskaitot izrādes, darbnīcas un svētkus, ko Tev piedāvā pasākumu platforma Kurp.es.

JATAKAS / Zīmējumu izrāde bērniem par brīnīšanos

22. martā | 18:00 | Latvijas Nacionālajā bibliotēkā

Zīmējumu teātris, kas šogad svin savu desmito sezonu, 22. martā iepazīstinās jūs ar latvisku interpretāciju par Indijas stāstiem, brīvos krāsu vilcienos, dejas virpulī un aizraujošos piedzīvojumos savijot vietējo un eksotisko. Jatakas stāsti radušies ap 4. gs. un ir senākā budisma literatūra. Tie vēstī par Budas iepriekšējām dzīvēm gan cilvēku, gan dzīvnieku veidolā un palīdz rast atbildes uz lieliem un maziem bērnus interesējošiem jautājumiem. Izrāde paredzēta sākumskolas vecuma bērniem.

Vairāk informācijas šeit.

 

Baltā grāmata /Teātris ŠMULĪTIS/

22. martā | 19:00 | Dirty Deal teātrī

“Baltā grāmata” ir kopīga vakarēšana, palīgā ņemot Jāņa Jaunsudrabiņa “Baltās grāmatas” tekstu, visu vakarēšanas dalībnieku iztēli, divus aktierus un dažus teatrālus brīnumus. Soli pa solim no ikdienišķām lietām rodas izrāde. Soli pa solim izrādes skatītāji tiek aicināti kļūt par izrādes dalībniekiem un radītājiem – kopīgi tiek jāts uz maisiem pieguļā, lai pēc tam apgultos zālē un skatītos zvaigžņotās vasaras nakts debesīs.

Vairāk informācijas šeit.

 

Galda kultūras meistarklase + Pavlovu gatavošana

23. martā | 10:00 | Ģimenes restorānā “Hercogs”

Gandrīz ikviens vecāks klusībā vēlas, lai viņu bērns izaug par īstu princesi vai džentlmeni. Tāpēc Mazo princešu un džentlmeņu akadēmija 23. martā rīko meistarklasi, lai bērns iegūtu pamatzināšanas etiķetes jautājumos, mācoties patīkamā atmosfērā kopā ar saviem vienaudžiem. Savukārt meistarklases otrajā daļā censoņiem būs iespēja pašiem gatavot desertu - Pavlova kūku!

Vairāk informācijas šeit.

 

Maģisko burbuļu šovs un radošās darbnīcas bērniem

23. martā | 12:00 | Sky & More

23. martā īstu maģijas spēku varēs noķert Sky & More Kidz zonā! Ar maģisku burbuļu šovu uzstāsies īsts burbuļu virtuozs, kurš spēs burbuļus sasaldēt, uzpūst pat dubulti un trīskārši lielus burbuļus. Būs iespējams uzzināt, kā izskatās sasaldēts burbulis un kas notiek, ja atrodies iekšā pašā burbulī. Kā arī no 12:00 līdz 16:00 būs iespējams apmeklēt radošās darbnīcas un lielās spēles ar animatoriem.

Vairāk informācijas šeit.

 

Podu svētki "Cepļos"

23. martā | 14:00 | Galerijā “Ligzda”

Galerija “Ligzda” aicina uz ikgadējiem podu svētkiem Duntes “Cepļos”. Pavasaris ir dabas mošanās un jauna sākuma laiks, kad sirds sāk pukstēt straujāk un pirksti kņudēt kņud jaunam radīt priekam. Jūs varēsiet tapt par lieciniekiem šī gada pirmajai melno trauku kolekcijas dzimšanai uguns ceplī un gūt prieku paši sava podiņa veidošanas procesā.

Vairāk informācijas šeit.

 

Lielā diena Brīvdabas muzejā

24. martā | 12:00 | Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz pavasarīgu Lielās dienas sagaidīšanu svētdien, 24. martā no 12.00 līdz 16.00. Lielā dienā jeb pavasara saulgrieži ir laiks, kad daba un cilvēki svin gaismas uzvaru pār tumsu un diena kļūst garāka jeb lielāka par nakti. Brīvdabas muzejs arī šajos gadskārtu svētkos aicina atgriezties pie senajām latviešu tradīcijām – šūpoļu kāršanas un šūpošanās, olu krāsošanas un ripināšanas, kā arī spēlēm, rotaļām un dziesmām kopā ar folkloras kopu "Skandinieki".

Vairāk informācijas šeit.

 

Visus bērnu pasākumus meklē šeit.